Hpv56 A făcut cineva vaccin? Vreun tratament miraculos?

Salutare, I a trecut cuiva hpv ul? A făcut cineva vaccin? Vreun tratament miraculos?
4 comentarii

Au fost marturii pe forum ca si-au facut genotiparea dupa un an sau doi si nu le-a mai iesit virusul.

Buna.In urma cu 3 ani am fost depistată cu hpv16-58 risc crescut, hsil cin3-4..Am făcut biopsie..conizație si vaccinul chiar dacă la vremea aceea aveam deja 33 de ani.Am urmat un tratament pentru imunitate (din ce m am documentat eu)plus fel si fel de ovule si ceaiuri.Medicul nu mi a recomandat nimic..doar niste ovule cu aloe vera după conizație.La fiecare 6 luni repet testul pap care a ieșit negativ de fiecare data.Am acelasi partener si nu m am reinfectat.Sper sa ti ajute raspunsul meu.Sanatate si sărbători fericite !!

Mulțumesc pentru răspunsuri, Maria, cam în cât timp ți a "trecut"?

Tratamentul pe care l am urmat după operație a durat 6 luni.Trebuie să ti intaresti imunitatea pentru a putea elimina HPV.care este un virus.Am făcut de la operație și până acum 6 teste Papanicolau si toate sunt bune.:)..Si medicul a fost mirat ca de obicei de HPV 16 nu se prea scapa.Ce tulpina HPV ai?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20infectie hpv
- 3fata, spatele, gatul etc pot fi afectate de HPV?:(
- 7Dupa ce intrerup tratamentul (HPV) apar niste pete albe
- 5HPV crescut... este cancer?
- 7Virusul hpv - informatii
- 23Virusul HPV si negii genitali
- 4hpv
- 7Papiloame si HPV pozitiv
- 8mi-au aparut in zona genitala niste negi care dispar in urma tratamentului si reapar
- 1Criocauterizare HPV
- 17HPV
- 1Relatie dupa HPV?
- 1HPV ORAL
- 4Negi genitali
- 3Vreau sa stiu daca sunt infectat cu HPV?
- 5Virusul HPV
- 1Displazie cervicala ușoară, hpv 51 și 66
- 0HPV 66
- 2Hpv 82
Mai multe informații despre: Vaccinul antiHPV infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: