HPV 66
Bună ziua,
În anul 2020 am aflat ca am HPV 45, rezultat papanicolau ASC-us.Am avut o intervenție ERAD și pana acum am luat tratament pt creșterea imunității.
Am refăcut testul papanicolau și nu mai prezint modificări însă rezultatul testului HPV este tulpina 66.
As vrea sa încep o relație și nu-mi doresc sa transmit HPV partenerului.Știu ca virusul se transmite chiar și cu protecție.
Întrebarea mea este: tulpina HPV 66 este cu grad posibil crescut, ce afecțiuni poate produce ? Ar trebui sa refac testul ? Pare a fi o tulpina mai puțin agresiva ca 45.
Multumesc mult pt răspuns!
În anul 2020 am aflat ca am HPV 45, rezultat papanicolau ASC-us.Am avut o intervenție ERAD și pana acum am luat tratament pt creșterea imunității.
Am refăcut testul papanicolau și nu mai prezint modificări însă rezultatul testului HPV este tulpina 66.
As vrea sa încep o relație și nu-mi doresc sa transmit HPV partenerului.Știu ca virusul se transmite chiar și cu protecție.
Întrebarea mea este: tulpina HPV 66 este cu grad posibil crescut, ce afecțiuni poate produce ? Ar trebui sa refac testul ? Pare a fi o tulpina mai puțin agresiva ca 45.
Multumesc mult pt răspuns!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 76hpv sfaturi
- 8vegetatii veneriene (HPV)
- 31hpv cu risc crescut oncogen-va rog sfaturi!
- 8Informatii vaccin antihpv
- 6infectia cu hpv si rana pe col
- 7hpv vaccin sau tratament? ce e recomandabil?
- 0Candidoza sau hpv?
- 3BTS (HPV) la virgini?
- 2Suspect de HPV? Intrebare?
- 4Infectie HPV-genotip 44
- 3hpv si alaptarea
- 0HPV metode de contaminare
- 8Hpv oral?
- 0Virusul HPV
- 1Condiloame HPV
- 8HPV 16, sotia are, eu nu!
- 3Urgenta!! Virusul HPV se vede la o lama obisnuita?
- 4HPV 51
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
Mai multe informații despre: infectia cu hpv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: