citodiagnostic col Papanicolaou

exocol: clasa C2/C3 CS+CI parahyperkeratoza(+), inflamator(+), celule de regenerare aspect +/- imatur cu BNC si diskarioze usoare
endocol: clasa C2/C3 fon mucoid, inflamator(+), koilocite(+) celule de regenerare cu diskarioze usor hyperplazic
TBS: L-SIL metaplazie imatura
Va rog frumos lamuriti-ma cit de grava este situatia mea in ceea ce priveste datele de mai sus. Multumesc anticipat pentru ajutor !
endocol: clasa C2/C3 fon mucoid, inflamator(+), koilocite(+) celule de regenerare cu diskarioze usor hyperplazic
TBS: L-SIL metaplazie imatura
Va rog frumos lamuriti-ma cit de grava este situatia mea in ceea ce priveste datele de mai sus. Multumesc anticipat pentru ajutor !
3 comentarii

L-sil înseamnă displazie- displazia înseamnă celule anormale, cel mai bine ar fi să te duci să mai faci analize colposcopie

Merci frumos Crinna22...astept rez unui alt test Papanicolaou. Colposcopie am facut iar medicul mi-a spus doar sa astept, fara sa ma ingrijorez si sa-mi dau dureri de cap, rezultatul la citotest. Ma las in grija lui D-zeu.

buna ziua! am facut si eu testul papanicolau, anul trecut si mi a aparut ca am infectie cu HPV, tulpina 6-11, risc scazut oncologic...dupa indelung tratament, si vizite pe la dermatologie si ginecologie, am facut un alt test si de data asta mi a reiesit ca am " celule cu metaplazie imatura" daca mi ati putea explica si mie ce inseamna asta, ar fi perfect! va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Test Papanicolau - bolile cu transmitere sexuala
- 4Interpretare analize papanicolau
- 43Interpretare rezultate ginecologie
- 4am descoperit o rana pe col... Ce presupune recuperarea dupa conizatie?
- 147Ameteli si stari de panica !
- 4Test Papanicolau - gratuit?
- 7interpretare test papanicolau
- 13care e diferenta ecografie vaginala si abdominala?
- 4Papanicolau doua luni la rand si sangerari dupa a doua recoltare
- 0Test babes papanicolau
- 4Analize Papanicolau
- 3este cancer? va rog lamuriti-ma.
- 1interpretarea ex citologic Babes-Papanicolaou
- 1Interpretare buletin citologic (Papanicolau)
- 2Examen Papanicolau Conventional
- 0Rezultat Papanicolau
- 0Interpretare papa nicolau in sarcina
- 0interpretare rezultat... Va multumesc
- 0Interpretare test Babeș Papanicolau
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: