citodiagnostic col Papanicolaou
exocol: clasa C2/C3 CS+CI parahyperkeratoza(+), inflamator(+), celule de regenerare aspect +/- imatur cu BNC si diskarioze usoare
endocol: clasa C2/C3 fon mucoid, inflamator(+), koilocite(+) celule de regenerare cu diskarioze usor hyperplazic
TBS: L-SIL metaplazie imatura
Va rog frumos lamuriti-ma cit de grava este situatia mea in ceea ce priveste datele de mai sus. Multumesc anticipat pentru ajutor !
endocol: clasa C2/C3 fon mucoid, inflamator(+), koilocite(+) celule de regenerare cu diskarioze usor hyperplazic
TBS: L-SIL metaplazie imatura
Va rog frumos lamuriti-ma cit de grava este situatia mea in ceea ce priveste datele de mai sus. Multumesc anticipat pentru ajutor !
3 comentarii
L-sil înseamnă displazie- displazia înseamnă celule anormale, cel mai bine ar fi să te duci să mai faci analize colposcopie
Merci frumos Crinna22...astept rez unui alt test Papanicolaou. Colposcopie am facut iar medicul mi-a spus doar sa astept, fara sa ma ingrijorez si sa-mi dau dureri de cap, rezultatul la citotest. Ma las in grija lui D-zeu.
buna ziua! am facut si eu testul papanicolau, anul trecut si mi a aparut ca am infectie cu HPV, tulpina 6-11, risc scazut oncologic...dupa indelung tratament, si vizite pe la dermatologie si ginecologie, am facut un alt test si de data asta mi a reiesit ca am " celule cu metaplazie imatura" daca mi ati putea explica si mie ce inseamna asta, ar fi perfect! va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Testul Papanicolau (probleme) URGENT
- 5rezultat la testul papanicolau
- 6Secretii vaginale - analize
- 4test babes papanicolau - nu stiu ce inseamna
- 3analize papanicolau
- 0test papanicolau
- 7interpretare test papanicolau
- 10rezultat papanicolau
- 3analiza papaniculau
- 0Diagnostic citologic - Test Babes-Papanicolaou
- 2interpretare test babes papanicolau
- 4candida
- 2interpreatare test papanicolau
- 1La cat timp se poate face testul papanicolau dupa colposcopie ?
- 1test papanicolaou
- 2Test Papanicolau si examen secretie
- 0Buna ziua tuturor, mă poate ajuta cineva cu interpretarea testului Papanicolau
- 0Ajutati-ma ! Am facut un test Papanicolau si nu stiu exact ce am
- 0Pap - metaplazie scuamoasa endocervicala matura si imatura
- 4Rezultat anatomie patologica
Mai multe informații despre: Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: