Putin ajutor
Buna ziua, nu sunt sigur daca am postat in categoria potrivita asa ca va rog sa ma scuzati, e prima data cand caut un diagnostic online.
De aproximativ trei luni am o problema destul de deranjanta, am hiper salivatie si trebuie sa scuip mereu, balonare dupa ce mananc, foarte multe gaze si cateodata niste arsuri. Am fost si mi-am facut o radiografie cu barium dar mi s-a zis ca totul este in regula si ca nu am nimic. Cea mai enervanta si deranjanta problema este cea cu hiper salivatia, efectiv nu stiu ce sa mai fac..
Problema este ca de doua zile, simt un discomfort in gura si mai devreme mi-am dat seama ca am niste bubite rosii pe limba si cam albicioasa.
Precizez ca de trei luni nu am mai baut deloc sucuri cu acid si am incercat sa duc un stil de viata sanatos atat alimentar cat si psihic dar fumez un pachet de tigari pe zi.
Daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi, multumesc frumos.
De aproximativ trei luni am o problema destul de deranjanta, am hiper salivatie si trebuie sa scuip mereu, balonare dupa ce mananc, foarte multe gaze si cateodata niste arsuri. Am fost si mi-am facut o radiografie cu barium dar mi s-a zis ca totul este in regula si ca nu am nimic. Cea mai enervanta si deranjanta problema este cea cu hiper salivatia, efectiv nu stiu ce sa mai fac..
Problema este ca de doua zile, simt un discomfort in gura si mai devreme mi-am dat seama ca am niste bubite rosii pe limba si cam albicioasa.
Precizez ca de trei luni nu am mai baut deloc sucuri cu acid si am incercat sa duc un stil de viata sanatos atat alimentar cat si psihic dar fumez un pachet de tigari pe zi.
Daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi, multumesc frumos.
1 comentarii
Buna seara, daca putem exclude problema carrilor dentare va recomand sa va programati la o consultatie ORL si ulterior gastroenterologica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0saliva abundenta
- 4Saliva abundenta si mucus... de ce sufar?
- 2salivatie abundenta
- 1Scuip des
- 2sufar de hipersalivatie severa
- 3Salivatie abundenta la baza limbii si secretie in gat
- 4Hipersalivatie (sialoreea)
- 1Salivatie abundenta
- 4Senzație ciudată în gură, salivație spumoasă
- 3Hipersalivatie
- 0Hipersalivatie in timpul zilei
- 1Salivatie in exces
- 0Hipersalivatie debutanta in sarcina
- 7Hipersalivație - cauze, tratament