hernie inghinala stanga-operata
Sotul meu a fost operat de hernie inghinala oblica - partea stanga in urma cu 6 zile. La doua zile dupa interventie s-a format un hematom care a blocat drenarea, fiind astfel necesara desfundarea acelui furtun de dren, chirurgul aplicand manevre si in zona taieturii. La cateva ore dupa aceasta procedura s-au invinetit scrotul si penisul, precum si toata zona inghinala stanga, devenind si dureroasa totodata. Azi, la externare ni s-a spus ca nu mai este necesara administrarea de antibiotice, urmand sa revenim la control dupa 3 zile. Eu deabia azi am vizualizat ca sa zic asa operatia constatand ca nu este inrosita, dar zona din jurul ei (cam 3 cm de jur imprejur) este mai bombata fata de restul abdomenului. Rugamintea mea este sa ne sfatuiti ce sa facem in legatura cu aceasta invinetire a organelor genitale. Totodata va rog sa-mi spuneti daca este normala acea umflare a zonei din jurul operatiei. Precizez si faptul ca acuza dureri destul de mari, mai ales la miscare.
Va multumesc.
Va multumesc.
2 comentarii
Buna ziua.
Acea invinetire despre care vorbiti pare a fi o echimoza. In mod normal, se va remite. Dar cel mai bine e sa fie vazut de un chirurg ( preferabil medicul operator ).
Daca doriti, puteti sa veniti la cabinet, la mine, sa-l examinez.
Acea invinetire despre care vorbiti pare a fi o echimoza. In mod normal, se va remite. Dar cel mai bine e sa fie vazut de un chirurg ( preferabil medicul operator ).
Daca doriti, puteti sa veniti la cabinet, la mine, sa-l examinez.
Revin, dupa ce am vazut data postarii d-vs. Nu cred ca mai e cazul acum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19dureri abdominale
- 2hernie inghinala
- 20Hernie inghinala - durere, tratament
- 0Bunicul meu de78 de ani are hernie inghinala
- 1Hernie inghinala sau intindere?
- 15hernie inghinala
- 1pata rosie in zona...(hernie inghinala -lenjerie intima? )
- 3Durere in zona ovarului drept - hernie inghinala?
- 3Nastere naturala dupa operatie de hernie inghinala
- 8Hernie inghinală de mărimea unei portocale
- 2Hernie inghinala operată clasic
- 2Hernie inghinala recidivanta
- 2După operație de hernie inghinala partea dreaptă.
- 0Recomandare chirurg Oradea
- 1Hernie inghinala dreapta
- 2Hernie inghinala
- 7Hernie inghinala stânga.
- 2Sângerări plaga operatie hernie inghinala stanga
- 2Hernie inghinala pelvin
- 2Ridicare obiecte grele dupa operatie clasica cu plasa protetica hernie inghinala
Mai multe informații despre: Hernia inghinala dupa operatia de hernie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: