Presiune la un an după operatia de hernie inghinala
Bună ziua! Acum un an am fost operat de hernie inghinala dreapta, laparoscopic. Cand obosesc putin sau stau mai mult in picioare simt ca o presiune, un disconfort în zona unde am fost operat, dimineața cand ma trezesc totul e ok, după câteva ore încep să simt presiune si disconfort dar nu apare nici o umflatura. Acest disconfort l-am simțit și înainte de operatie. O fi recidiva? Mentionez ca am fost diagnosticat acum 2 luni si cu varicocel bilateralgrad 3. O fi de la varicocel sau are legatura cu operatia de hernie? Multumesc
2 comentarii
Buna ziua.
Desi si un varicocel poate da anumite simptome, senzatia pe care o descrieti pare a fi de la operatie. Luati un tratament antiinflamator ( daca nu aveti contraindicatii ) p.o. - Diclofenac, Ketonal, pentru 7-10 zile, cu reevaluare ulterioara.
Desi si un varicocel poate da anumite simptome, senzatia pe care o descrieti pare a fi de la operatie. Luati un tratament antiinflamator ( daca nu aveti contraindicatii ) p.o. - Diclofenac, Ketonal, pentru 7-10 zile, cu reevaluare ulterioara.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1umflatura tare in zona inghinala
- 3nelamuriri despre varicocel
- 3Durere permanenta in zona abdominala superioara dreapta
- 2testicul lasat-am 2 zile de la operatia de hernie inghinala
- 6durata de refacere dupa operatia de hernie inghinala
- 2Hernie inghinala?
- 5operatie hernie inghinala
- 5Operatie hernie inghinala dreapta
- 1Tratament fertilitate dupa operatie varicocel
- 2Sarcina dupa operatie de hernie inghinala
- 2Hernie inghinala - complicatii?
- 2Hernie inghinala operată clasic
- 1Hernie inghinala operata laparoscopic
- 4Centura inghinala după operația de hernie
- 16 luni după operația de hernie inghinala
- 1Operatie laparoscopica hernie inghinala - umflatura postoperatorie
- 2Daca am varicocel se umfla o vena chiar pe testicul?
- 3Senzatie de hernie la 2 luni dupa operatie
- 3Umflătură mică persistentă după operația de hernie inghinală – normal?
Mai multe informații despre: Varicocelul Hernia inghinala dupa operatia de hernie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: