Presiune la un an după operatia de hernie inghinala
Bună ziua! Acum un an am fost operat de hernie inghinala dreapta, laparoscopic. Cand obosesc putin sau stau mai mult in picioare simt ca o presiune, un disconfort în zona unde am fost operat, dimineața cand ma trezesc totul e ok, după câteva ore încep să simt presiune si disconfort dar nu apare nici o umflatura. Acest disconfort l-am simțit și înainte de operatie. O fi recidiva? Mentionez ca am fost diagnosticat acum 2 luni si cu varicocel bilateralgrad 3. O fi de la varicocel sau are legatura cu operatia de hernie? Multumesc
2 comentarii
Buna ziua.
Desi si un varicocel poate da anumite simptome, senzatia pe care o descrieti pare a fi de la operatie. Luati un tratament antiinflamator ( daca nu aveti contraindicatii ) p.o. - Diclofenac, Ketonal, pentru 7-10 zile, cu reevaluare ulterioara.
Desi si un varicocel poate da anumite simptome, senzatia pe care o descrieti pare a fi de la operatie. Luati un tratament antiinflamator ( daca nu aveti contraindicatii ) p.o. - Diclofenac, Ketonal, pentru 7-10 zile, cu reevaluare ulterioara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sunt operat de 3 ani de hernie inghinala in ambele parti cu plasa, acum am probleme
- 8Despre corsacom
- 0Reducerea in dimensiune a unui testicul dupa o operatie de hernie inghinala
- 4baietelul meu nu mai are erectie
- 0Hernie inghinala
- 3hernie inghinala
- 0Hernia inghinala
- 0Hernie inghinala bilaterala
- 3Durere in zona ovarului drept - hernie inghinala?
- 8Hernie inghinală de mărimea unei portocale
- 5Hernie inghinală operată
- 2După operație de hernie inghinala partea dreaptă.
- 19Dureri dupa operatia de hernie inghinala
- 1Hernie inghinala dreapta
- 2Hernie inghinala
- 4Centura inghinala după operația de hernie
- 1Umflătură inghinală
- 1Operatie hernie inghinala
- 5Operatie de hernie ombilicala.
Mai multe informații despre: Varicocelul Hernia inghinala dupa operatia de hernie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: