Hernie inghinala - complicatii?
am fost operat de hernie inghinala in urma cu 3 saptamani , operatie clasica fara plasa.
este normal sa mai am dureri la 3 saptamani dupa operatie ? doctorul care m a operat mi a zis ca plaga este ok, dar am dureri la apasare in interior.
febra nu am. Cam care ar fi semnele unei infectii ale muschiului in interior.
va multumesc.
este normal sa mai am dureri la 3 saptamani dupa operatie ? doctorul care m a operat mi a zis ca plaga este ok, dar am dureri la apasare in interior.
febra nu am. Cam care ar fi semnele unei infectii ale muschiului in interior.
va multumesc.
2 comentarii
Buna ziua.
Da, pot persista dureri moderate, la nivelul plagii postoperatorii, o perioada de timp. Asta nu implica o complicatie PO. Luati un tratament antiinflamator ( diclofenac, ketonal, etc ) pentru 5-7 zile, cu reevaluare ulterioara.
Da, pot persista dureri moderate, la nivelul plagii postoperatorii, o perioada de timp. Asta nu implica o complicatie PO. Luati un tratament antiinflamator ( diclofenac, ketonal, etc ) pentru 5-7 zile, cu reevaluare ulterioara.
Va multumesc domnule doctor
Sigur nu cred ca este vreo complicatie , durerea probabil va persista cateva luni in cazul meu, probabil si din cauza unei anxietati incredibile ce o am. Sunt atata de speriat sa nu recidiveze, incat orice lucru mic mi se pare ca gata sa rupt din nou : deschiderea unei usi la masina mi se pare de 100 de kg, asezatul in pat, etc.o sa lupt mult si bine cu asta din pacate...
Sigur nu cred ca este vreo complicatie , durerea probabil va persista cateva luni in cazul meu, probabil si din cauza unei anxietati incredibile ce o am. Sunt atata de speriat sa nu recidiveze, incat orice lucru mic mi se pare ca gata sa rupt din nou : deschiderea unei usi la masina mi se pare de 100 de kg, asezatul in pat, etc.o sa lupt mult si bine cu asta din pacate...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19dureri abdominale
- 2hernie inghinala
- 1Dupa operatia de hernie inghinala
- 1hernie complicata
- 9Ruptura Gastrocnemian Medial - Sfaturi
- 0Hernie inghinala
- 5operatie hernie inghinala
- 0Hernie inghinala bilaterala
- 2Umflatura inghinala de aceeasi marime ca inainte de operatie
- 1Hernie Inghinala- Laparoscop - Recomandare spital stat - Bucuresti
- 13Gaura in Operatie hernie inghinală