Hernie de disc L4-L5 stanga cu dureri pe piciorul stang

24-04-2022
encicalex
Nu este medic/terapeut
encicalex
Buna ziua am 33 de ani, am hernie de disc L4-L5 stanga de 10 ani.am tot facut tratamente cu antiinflamatorii perfuzii, injecții, pastile.durerile dispareau 80%, disconfortul niciodata nu a disparut.de 2 luni au aparut din nou durerile, am facut tratament dar durerile persistă.in urma unui consult la neurochirurgul Cristescu adrian mihai de la spitalul Monza, acesta mi-a recomandat operația minim invazivă, , care urmează a avea loc peste 3 zile din momentul acesta cand scriu pe forum, mai exact pe 27-04-2022, in prima fază am fost foarte incantat, dar ulterior citind mai mule pareri ale celor operați, aproape ca nu am vazut cazuri rezolvate, poate doar ameliorate.nu stiu cum sa procedez in continuare.AS DORI UN SFAT SINCER DIN PARTEA CELOR CARE S-AU OPERAT...SE MERITĂ OPERAȚIA, SAU SA MERG PE TRATAMENTE SI RECUPERARI IN CONTINUARE????
MULTUMESC ANTICIPAT
2 comentarii
0
26-05-2022, ora 17:28
Unait
Nu este medic/terapeut
Unait
Mai bine te operezi decat sa stai cu durerile alea.Parerea mea
0
09-07-2022, ora 14:19
Cosmin12121
Nu este medic/terapeut
Cosmin12121
Buna ziua
Am citit mesajul dumneavoastră, am o întrebare, v-ați mai operat, daca da, cum sunteți după operație, au dispărut durerile??? Mulțumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tratamentul în hernia de disc - medicație vs operație
  •