Hernie de disc
Va salut!
Acum un an am facut un Rmn care mi-a arătat 2 hernii de disc lombare, l4-l5 unde a fost o hernie voluminoasa și l5-s1 protruzie. Am urmat un tratament cu elongatii vertebrale, kinetoterapie etc. După 6 luni am făcut un alt rmn care mi-a arătat ca hernia de disc de la l4-l5 este tot acolo, cu dimensiuni de 4/16 mm posterioara ce comprima sacul dural și atinge ambele rădăcini nervoase (cea de mai jos a dispărut). Medicul a zis ca este o protruzie. Am tot urmat tratament cu elongatii, dar încă mai simt dureri dacă merg mult sau stau mult pe scaun. Am sa fac încă un rmn, iar apoi sa continui tratamentul cu elongatiile vertebrale, ori sa ma îndrept spre o operație minim invaziva?
Mulțumesc!
Acum un an am facut un Rmn care mi-a arătat 2 hernii de disc lombare, l4-l5 unde a fost o hernie voluminoasa și l5-s1 protruzie. Am urmat un tratament cu elongatii vertebrale, kinetoterapie etc. După 6 luni am făcut un alt rmn care mi-a arătat ca hernia de disc de la l4-l5 este tot acolo, cu dimensiuni de 4/16 mm posterioara ce comprima sacul dural și atinge ambele rădăcini nervoase (cea de mai jos a dispărut). Medicul a zis ca este o protruzie. Am tot urmat tratament cu elongatii, dar încă mai simt dureri dacă merg mult sau stau mult pe scaun. Am sa fac încă un rmn, iar apoi sa continui tratamentul cu elongatiile vertebrale, ori sa ma îndrept spre o operație minim invaziva?
Mulțumesc!
1 comentarii
nu RMN-ul trebuie operat ci pacientul. indicatia operatiei este data de problemele Dvs si nu de marimea herniei de disc. daca durerile sunt insuportabile si calitatea vietii este major influentat de acesta atunci trebuie operata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2borelia sau borelioza, cum este corect?
- 20Dureri si cracmente articulare
- 0Posibila hernie de disc in zona lombara?
- 0Recuperare dupa operatie de hernie de disc lombara.
- 4hernii de disc lombare
- 0Operatie hernie de disc
- 1Hernie de disc Si scolioza toraco-lombara
- 0A scapat cineva fara operatie, de hernie de disc?
- 3dorsalogie joasa
- 4hernie disc sau nisip la rinichi?
- 0Infiltrații. -hernie de disc
- 1Cat timp e normal sa ai dureri asa mari?
- 0Recuperare după operație de hernie de disc
- 0Hernie de disc
- 1Trei hernii de disc lombare si doua cervicale
- 0Discopatie cervicala/lombara
- 4Hernie de disc lombara!
- 0Hernie de disc L5-S1, operata 03.2014, recidivata-reoperata 08.2019, Rmn 03.2021
- 5Nevralgie pudendala?Va rog răspuns...
Mai multe informații despre: Hernia de disc lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: