Durere de spate de la deborduri discale lombare
Buna seara! In urma unui RMN pelvin am fost diagnosticata cu deborduri discale in segmentul lombar inferior. In primul rand nu am inteles atat de bine ce reprezinta aceasta afectiune si as dori o explicatie mai amanuntita si ce tratament sau creme de dureri pot folosi.
Am inteles faptul ca aceasta afectiune se datoreaza varstei inaintate dar eu am doar 20 de ani. Sunt foarte suparata dupa aflarea acestui diagnostic.
As dori sa imi traiesc tineretea, sa merg la facultate linistita, sa ma plimb dar nu pot din cauza durerilor ingrozitoare de picioare, spate, umeri, gat, brate si chiar si cap.
Sunt foarte intristata ca ma port ca o pers in varsta desi nici nu am inceput bine facultatea.
As dori sa fac copii in viitor si as dori sa stiu daca macar ii pot avea si ce complicatii ar fii.
Si daca aceasta boala se vindeca si voi scapa vreodata de ea in afara de a face kineto-terapie. Va rog un raspuns serios. Sunt toata plansa de la dureri, neputiinta si frica a ceea ce presupune aceasta boala avand in vedere ca sunt foarte tanara.
Am inteles faptul ca aceasta afectiune se datoreaza varstei inaintate dar eu am doar 20 de ani. Sunt foarte suparata dupa aflarea acestui diagnostic.
As dori sa imi traiesc tineretea, sa merg la facultate linistita, sa ma plimb dar nu pot din cauza durerilor ingrozitoare de picioare, spate, umeri, gat, brate si chiar si cap.
Sunt foarte intristata ca ma port ca o pers in varsta desi nici nu am inceput bine facultatea.
As dori sa fac copii in viitor si as dori sa stiu daca macar ii pot avea si ce complicatii ar fii.
Si daca aceasta boala se vindeca si voi scapa vreodata de ea in afara de a face kineto-terapie. Va rog un raspuns serios. Sunt toata plansa de la dureri, neputiinta si frica a ceea ce presupune aceasta boala avand in vedere ca sunt foarte tanara.
1 comentarii
Buna seara,
Veti afla aceste raspunsuri doar dupa o examinare clinica la neurochirurg.
Fara examinare clinica specializata, RMN-ul nu are valoare practica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Veti afla aceste raspunsuri doar dupa o examinare clinica la neurochirurg.
Fara examinare clinica specializata, RMN-ul nu are valoare practica.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43M-am operat de hernie de disc si tot nu ma simt bine
- 7Tratament urgent in crize de hernie de disc
- 8osteodiscita
- 4sarcina dupa HDL operat
- 1hernie de disc si dureri de cap
- 3Hernie de disc, toate vertebrele coloanei lombare intrare in maduva spinarii
- 0hernie de disc
- 0Parestezii jumatatea stanga a corpului
- 4parere schema tratament hernie de disc
- 1hernie de disc
- 3Hernie de disc
- 0Hernia de disc din nou?
- 9Diagnostic gresit, simptome ingrijoratoare
- 1hernie de disc
- 4Problema post-operatorie
- 0Dureri in perioada postoperatorie hernie de disc
- 1Hernie de disc
- 7Dureri groaznice dupa operatie de hernie de disc L4-L5
- 0Hernie de disc operabila
- 0Hernie de disc si echitatie
Mai multe informații despre: Hernia de disc Hernia de disc lombara protruzia discala hernie de disc sau protruzie discala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: