Stenoza canalului vertebral
Fiica mea are rezultat la RMN stenoza canalului vertebral L4-L5 prin listezis modificari degenerative si hernie de disc cu fragment migrat infero lateral stang cu compresie radiculara L5 stâng preforaminala.Stenoza canalului vertebral L5-S1 prin modificari degenerative si hernie de disc cu posibile conflicte radiculare S1 bilaterală preforaminale.doresc sa stiu cat de grav este si ce sfat ne da dl.doctor sau daca cineva are un diagnostic asemănător si sa vindecat sa ne scrie .Multumesc!
3 comentarii
Aspectul RMN descris este impresionant si poate sa te sperie. Dar nu acesta hotaraste conduita terapeutica. Ce simptome are fiica dumneavoastra ? Atentie! Numai 5 % din herniile de disc trebuie operate, restul se pot trata foarte bine daca se aplica un tratament corect. Rezultatele din centrul nostru medical ne confirma in fiecare zi acest lucru.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Buna seara!
Domnule Doctor trebuie sa- ntelegeti că singura soluție în cazul stenozelor e OPERATIA! Nu mai induceți lumea în eroare cu prostii! Eu, luni m- am internat, marți am fost operat și a doua zi am mers pe jos singur fara dureri!
Domnule Doctor trebuie sa- ntelegeti că singura soluție în cazul stenozelor e OPERATIA! Nu mai induceți lumea în eroare cu prostii! Eu, luni m- am internat, marți am fost operat și a doua zi am mers pe jos singur fara dureri!
Din datele pe care le oferă acest forum, înțeleg că nu sunteți medic. Deci ce experiență aveți dumneavoastră în acest domeniu ? Cu ce drept vorbiți ?
Oricum mă bucur că vă simțiți bine și vă doresc multă sănătate.
dr Petre Mureșan
Oricum mă bucur că vă simțiți bine și vă doresc multă sănătate.
dr Petre Mureșan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Tratament osteoporoza
- 0stenoza cervicala
- 0Operatie hernie de disc
- 7Dureri groaznice dupa operatie de hernie de disc L4-L5
- 0Recuperare după operație de hernie de disc
- 0Dureri coloana dupa operatie hernie de disc
- 0Hernie de disc operabila
- 0Hernie discala mediana
- 1Hernie de disc
- 0Neurochirurgie - hernie lombara recidiva dupa operatie
- 0Discopatie cervicala/lombara
- 0Probleme lombare
- 0Hernie de disc L5-S1, operata 03.2014, recidivata-reoperata 08.2019, Rmn 03.2021
- 1Hernie de disc
- 4Hernie de disc rupta
- 0Hernie de disc lombar
- 1Durere de spate de la deborduri discale lombare
Mai multe informații despre: Stenoza spinala Hernia de disc lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: