Stenoza canalului vertebral

29-06-2018
Stenoza
Nu este medic/terapeut
Stenoza
Fiica mea are rezultat la RMN stenoza canalului vertebral L4-L5 prin listezis modificari degenerative si hernie de disc cu fragment migrat infero lateral stang cu compresie radiculara L5 stâng preforaminala.Stenoza canalului vertebral L5-S1 prin modificari degenerative si hernie de disc cu posibile conflicte radiculare S1 bilaterală preforaminale.doresc sa stiu cat de grav este si ce sfat ne da dl.doctor sau daca cineva are un diagnostic asemănător si sa vindecat sa ne scrie .Multumesc!
3 comentarii
0
05-07-2018, ora 00:13
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Aspectul RMN descris este impresionant si poate sa te sperie. Dar nu acesta hotaraste conduita terapeutica. Ce simptome are fiica dumneavoastra ? Atentie! Numai 5 % din herniile de disc trebuie operate, restul se pot trata foarte bine daca se aplica un tratament corect. Rezultatele din centrul nostru medical ne confirma in fiecare zi acest lucru.

dr Petre Muresan
0
20-07-2022, ora 18:48
isalileinad
Nu este medic/terapeut
isalileinad
Buna seara!
Domnule Doctor trebuie sa- ntelegeti că singura soluție în cazul stenozelor e OPERATIA! Nu mai induceți lumea în eroare cu prostii! Eu, luni m- am internat, marți am fost operat și a doua zi am mers pe jos singur fara dureri!
0
21-07-2022, ora 11:48
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Din datele pe care le oferă acest forum, înțeleg că nu sunteți medic. Deci ce experiență aveți dumneavoastră în acest domeniu ? Cu ce drept vorbiți ?
Oricum mă bucur că vă simțiți bine și vă doresc multă sănătate.

dr Petre Mureșan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.