Hernie de disc

06-02-2022
Coman maria
Nu este medic/terapeut
Coman maria
Bună ziua !Aș vrea să mi se intrerpreteze un RMN.Desidratare discala L4.Corpi vertebrali cu modificari de structura de tip Modic 2 ale platourilor L4 L5.Debord discal circunferential la nivelul L4 de 8 mm cu stenoze de foramen bilateral cu amprenta durala stenoza de 25 % CV, conflict radicular bilateral.Debord discal circumferential la nivelul L5 cu amprenta durala, cu fisura anulara fără conflict radicular.Modificari artrozice interapofizare. Am niște dureri crunte am luat mai multe antiflamatoare cum ar fi gabaran, doreta, diclofenac, alanerv, lirica, nidocalm am făcut și injectabil cam de 2 luni nu mi se ameliorează durerea numai cit timp iau tratament dar și atunci nu de tot iar de 15 zile îmi coboară durerea pe ambele picioare mai puțin pe dreptul RMN lam făcut înainte de a avea durerile astea crunte. Va ros să-mi dați un sfat ce sa fac pe viitor.
1 comentarii
0
09-07-2022, ora 14:22
Cosmin12121
Nu este medic/terapeut
Cosmin12121
Buna ziua
Ați ajuns sa vă operați? Întreb asta fiindcă aproximativ cam același diagnostic am și eu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: