Hernie de disc
Bună ziua !Aș vrea să mi se intrerpreteze un RMN.Desidratare discala L4.Corpi vertebrali cu modificari de structura de tip Modic 2 ale platourilor L4 L5.Debord discal circunferential la nivelul L4 de 8 mm cu stenoze de foramen bilateral cu amprenta durala stenoza de 25 % CV, conflict radicular bilateral.Debord discal circumferential la nivelul L5 cu amprenta durala, cu fisura anulara fără conflict radicular.Modificari artrozice interapofizare. Am niște dureri crunte am luat mai multe antiflamatoare cum ar fi gabaran, doreta, diclofenac, alanerv, lirica, nidocalm am făcut și injectabil cam de 2 luni nu mi se ameliorează durerea numai cit timp iau tratament dar și atunci nu de tot iar de 15 zile îmi coboară durerea pe ambele picioare mai puțin pe dreptul RMN lam făcut înainte de a avea durerile astea crunte. Va ros să-mi dați un sfat ce sa fac pe viitor.
1 comentarii
Buna ziua
Ați ajuns sa vă operați? Întreb asta fiindcă aproximativ cam același diagnostic am și eu
Ați ajuns sa vă operați? Întreb asta fiindcă aproximativ cam același diagnostic am și eu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sarcina dupa operatie hernie de disc lombara?
- 0Interpretare IRM coloana lombara (fara substanta de contrast)
- 1Interpretare diagnostic RMN coloana (partea lombara)? Ajutor!
- 0interpretare RMN si radiografie lombara
- 8Rog interpretare RMN COLOANA LOMBARA
- 0Operatie hernie de disc
- 0interpretare RMN -
- 0Hernie de disc operabila
- 2Interpretare RMN coloanalombara
- 0Interpretare RMN coloana lombara
- 0Interpretare Rmn lombar
- 1RMN coloana lombara
- 2Interpretare rmn coloana vertebrala lombara
- 0Probleme lombare
- 0Hernie de disc L5-S1, operata 03.2014, recidivata-reoperata 08.2019, Rmn 03.2021
- 4Hernie de disc rupta
- 2Hernie de disc L4-L5 stanga cu dureri pe piciorul stang
- 1Interpretare RMN
- 3Spondilită anchilozantă
Mai multe informații despre: Hernia de disc lombara RMN coloana lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: