hepatita b si tbc sarcina

am avut hepatita b acum 3 ani si mi a iesit negativ dupa tratament, am avut tbc acum 2 ani, la fel, m am vindecat. as dori sa raman insarcinata, vreau sa imi fac analize cat mai amanuntite inainte de sarcina. aceste boli p care le am avut, imi vor afecta copilul, sarcina?mentionez k m am vindecat d hepatita b si tbc, dar oare faptul k le am avut, imi vor afecta viitorul copil?astept un raspuns va rog si ce analize sa imi fac inainte de a deveni gravida.
2 comentarii

Tuberculoza odata tratata sI vindecata nu va afecta o ulterioara sarcina Repeta markerii pentru hepatita B si C, fa testul HIV si RPR VDRL. Restul de analize le vei face cand vei fi luata in evidenta ca si gravida.

buna, ma numesc ana, am 24 ani, am urmat un tratament pt tbc la-m terminat acum 2 saptamani si am facut analizele la sputa de 2 ori, prima data mi-au spus de la spital ca am inceput de tbc si daca nu o tratez e de rau si a doua analiza mi-au iesit negativ acum o luna mi-au dat rezultatul inainte sa termin tratamentul as vrea sa stiu oare mi-a trecut??ca dupa 3 luni de tratament am facut si raza si s-a vazut o pata mica si doctorul mi-a zis ca probabil asta e o urmare si asa o sa ramana...nu stiu ce sa zic.si am intrebare la care nu-i gasesc raspuns vreau sa fac un copil si care sunt riscurile daca raman insarcinata pt ca a facut tratamentul ??trebuie sa mai astept??multumesc mult de tot

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cum as putea sa depistez TBC-ul
- 4mamica in 32 sapt. purtatoare clinic sanatos hepatita b
- 24am tbc?
- 6la analizele de sange: Antigen HBs slab pozitiv. E Hepatita B?
- 5fractura pertrohanteriana dupa ce a alunecat si a cazut
- 6spitalizare TBC?
- 2Hepatita b
- 5hepatita B in sarcina valorile analizelor
- 10hepatita b si eu si el
- 3tbc si frontiera
- 1hepatita b
- 1TBC
- 1Tratament izoniazida
- 0Hepatita b
- 1Tbc la copil 11 luni?
- 0Doresc sa donez sange si nu pot