suspecta de hepatita C
Buna ziua! Va urez un an nou fericit! Am si eu o nelamurire, daca se poate sa ma ajutati. Mi-am facut analizele pentru angajare si mi-au spus ca am transaminazele crescute si e posibil sa am hepatita C. Peste o saptamana trebuie sa fac un test pentru a vedea daca am sau nu acest virus. Sunt disperata pentru ca nici nu ma asteptam la asa ceva. Asta-vara mi-am facut toate analizele la alt spital, dar nu mi s-a spus ca as fi suspecta de hepatita. Pe buletinul de analize din tara scrie ca am aspartataminotransferaza GOT (e subliniat) de 50.1, iar valoarea normala e mai putin de 32. N-am acordat importanta pentru ca doctorul nu mi-a spus ca ar fi ceva grav. La urina biochimie si sediment scrie ca am proteine 25 (normal mai putin de 10) si bilirubina 3. Ce tot nu se incadreaza in norme este fibrinogenul - 569.7 (normal intre 200-400). Mi s-a spus ca am o infectie urinara si am luat tratament si ca am colecistul alungit. Nici n-a fost vorba de hepatita. Nu stiu ce sa cred. N-am nici un simptom semnificativ. Uneori cand mananc ceva gras simt ca ma deranjeaza ceva, dar nu f. mult incat sa acord importanta. Doar cand ai hepatita sunt transaminazele crescute?Ultima data mancasem deja cand mi-am facut analizele. Sa aiba si asta vreo importanta? In plus am avut si o perioada f. stresanta. Va rog mult sa ma lamuriti! Va multumesc!
2 comentarii
Am uitat sa specific ca am 27 de ani, 55 de kg, sex feminin.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 41Hepatita C se vindeca?
- 6Hepatita C viremie detectabila 6 luni dupa tratament
- 6Discunctie emotionala sau sindrom Muchausen? Carui medic se poate adresa?
- 3am hepatita C... cand pot sa fac un copil?
- 11hepatita C - analize
- 4Hepatita C... ce trebuie sa fac sa nu avanseze boala?
- 3Transmitere Hepatita C
- 5Poate hepatita C sa genereze astrocitomul?
- 11hepatita c s-a transmis la bebelus?
- 6hepatita c
- 3hepatita c si zgariturile de animale
- 4ficatul bolnav operat
- 0Hepatita C cronica
- 0hepatita c
- 2Hepatita c
- 0Alcool in hepatita c ( viremie nedetectabila )
- 1HCV reactiv cu valoare 3, 76
- 0Hepatita C - F4
- 0Rezultate analize hepatita C si B
Mai multe informații despre: hepatita c
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: