diabet sau alte cauze
Buna ziua ma numesc mircea si am 29 de ani in decembrie am facut un atac de panica am fost dus la spital unde mi sa facut analize si am fost suspect de hepatita virus b sau c...glicemia a ieșit buna apoi in ianuarie am facut alt set de analize unde la fel tgp/tgo au iesit mărite dar restul au ieșit bune, apoi am facut toate analizele unde mi a ieșit hepatita c stagiu F1 acesta perioada ma cam dat peste cap nopții nedormite, griji, stres de curand am inceput sa merg la psiholog dar in ultimele zile sm început sa fiu obosit, urinez des, sa am picioarele si mâinile reci, sa simf niște furnicături la piciore sa am mușchii amortiti chair nu stiu ce sa msi fac ma panicheaz foarte tare, e posibil sa fie de la diabet sau este o problemă de psihiatrie.tin sa menționez ca in ultimele 2luni am tinut regim ptr ficat...
3 comentarii
Daca analizele pentru diabet va ies bune, e posibil sa fie de la anxietate.
Da am facut doua analize de glicemiei una in decembrie 102 si una la sfârșitul lunii ianuarie 86.tin ss pecizez ca tot fac atacuri de panică de frica ca sunt bolnav de ceva
Poate fi anxietate. Mergeti la un psihilog clinician sau la un psihiatru pentru evaluare si tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Hepatita C cronica?
- 5hepatita c
- 3hepatita c si sexul
- 4hepatita C si sarcina (7 saptamani)
- 3Somnolenta puternica=Hepatita C?
- 11hepatita C - analize
- 4Hepatita C... ce trebuie sa fac sa nu avanseze boala?
- 5Poate hepatita C sa genereze astrocitomul?
- 11hepatita c s-a transmis la bebelus?
- 6hepatita c
- 0interpretare analize hepatita c
- 5Rog detalii despre dignostic CIROZA HEPATICA DECOMPENSATA
- 1hepatita cronica virala C
- 1Analize AC ATI-HCV
- 3Tratamentul cu genotipul 1 pentru hepatita c, obținut din India - tablete ledifos
- 0Hepatita C - F4
- 2Rezultat neclar analiza Ac Anti HTLV 1/2 IgG
- 0Rezultate analize hepatita C si B
Mai multe informații despre: hepatita c
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: