Hepatita B

Buna ziua.
Am 30 de ani. In jurul varstei am avut un contact sexual neprotejat cu o fata. Analizele medicale nu le faceam un fiecare an si dupa vreo 4 ani de la acest contact mi-am facut setul de analize gratuit. In urma analizelor mi-au iesit transaminazele marite. Medicul de familie.mi-a recomandat sa fac teste.pentru hepatita la.Matei Bals. In urma analizelor mi-au iesit Ag Hbs negativ si Anti Hbs pozitiv. Tin minte ca doamna doctor.de acolo mi-ar.fi zis ca am contactat la.un momendat virusul.si ca organismul.l-a distrus.si.mi-a.recomandat.sa fac.trei serii.de vaccin ca sa.imi mentin nivelul anticorpilor ridicat, dar am refuzat intrucat.nivelul era peste cel.de siguranta si mi-am promis ca am sa am grija in viitor. Intre timp mi-am mai.repetat niste teste la o.clinica.privata cu urmatoarele.rezultate: Ag Hbs negativ si Anti hbs 112, Anti Hbc negativ, Ag Hbe negativ, Anti Hbe negativ, Anti HD negativ. Ceea ce doresc sa va intreb sunt urmatoarele.lucruri:
Sunt.sanse ca eu sa.fi fost vaccinat in scoala generala sau in.liceu cu un vaccin antihepatitic B sau anticorpii sunt de la expunere ce s-a intamplat in trecut?
Sunt vindecat complet sau nu de acest virus, il.mai.am.in organism?
Am 30 de ani. In jurul varstei am avut un contact sexual neprotejat cu o fata. Analizele medicale nu le faceam un fiecare an si dupa vreo 4 ani de la acest contact mi-am facut setul de analize gratuit. In urma analizelor mi-au iesit transaminazele marite. Medicul de familie.mi-a recomandat sa fac teste.pentru hepatita la.Matei Bals. In urma analizelor mi-au iesit Ag Hbs negativ si Anti Hbs pozitiv. Tin minte ca doamna doctor.de acolo mi-ar.fi zis ca am contactat la.un momendat virusul.si ca organismul.l-a distrus.si.mi-a.recomandat.sa fac.trei serii.de vaccin ca sa.imi mentin nivelul anticorpilor ridicat, dar am refuzat intrucat.nivelul era peste cel.de siguranta si mi-am promis ca am sa am grija in viitor. Intre timp mi-am mai.repetat niste teste la o.clinica.privata cu urmatoarele.rezultate: Ag Hbs negativ si Anti hbs 112, Anti Hbc negativ, Ag Hbe negativ, Anti Hbe negativ, Anti HD negativ. Ceea ce doresc sa va intreb sunt urmatoarele.lucruri:
Sunt.sanse ca eu sa.fi fost vaccinat in scoala generala sau in.liceu cu un vaccin antihepatitic B sau anticorpii sunt de la expunere ce s-a intamplat in trecut?
Sunt vindecat complet sau nu de acest virus, il.mai.am.in organism?
1 comentarii

Contactul sexual.neprotejat in jurul varstei de 21 de ani. Analizele.la Matei Bals pe.la 26 de ani si ultimele.la.clinica privata pe.la 29 de ani.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hepatita b
- 3am incurcat periuta de dinti cu cea a sotului care are hepatita b
- 0hepatita b
- 4Am sau nu hepatita cronica b ?
- 2Hepatita b
- 4hepatita B
- 0Insarcinata in 20 de sapt si diagnosticata cu Hepatita B Cronica
- 0Poti trai sanatos cu virusul C
- 0manifestari extra-hepatice virus B?
- 0Hepatita sau ce..?
- 0Hepatita B?
- 0Hepatita B se poate lua si prin saliva?
- 0Hepatita b inactiva
- 1Curiozitate
- 1Interpretare rezultate analize hepatita b
- 0Ac anti hbs pozitiv
- 1Rezultate test hepatita B si C
- 0Analize medicala HEPATITA B
- 5Ecografie ficat
Mai multe informații despre: Hepatita B virusul hepatitic b hepatita b prin contact sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: