Hepatita B
Buna ziua.
Am 30 de ani. In jurul varstei am avut un contact sexual neprotejat cu o fata. Analizele medicale nu le faceam un fiecare an si dupa vreo 4 ani de la acest contact mi-am facut setul de analize gratuit. In urma analizelor mi-au iesit transaminazele marite. Medicul de familie.mi-a recomandat sa fac teste.pentru hepatita la.Matei Bals. In urma analizelor mi-au iesit Ag Hbs negativ si Anti Hbs pozitiv. Tin minte ca doamna doctor.de acolo mi-ar.fi zis ca am contactat la.un momendat virusul.si ca organismul.l-a distrus.si.mi-a.recomandat.sa fac.trei serii.de vaccin ca sa.imi mentin nivelul anticorpilor ridicat, dar am refuzat intrucat.nivelul era peste cel.de siguranta si mi-am promis ca am sa am grija in viitor. Intre timp mi-am mai.repetat niste teste la o.clinica.privata cu urmatoarele.rezultate: Ag Hbs negativ si Anti hbs 112, Anti Hbc negativ, Ag Hbe negativ, Anti Hbe negativ, Anti HD negativ. Ceea ce doresc sa va intreb sunt urmatoarele.lucruri:
Sunt.sanse ca eu sa.fi fost vaccinat in scoala generala sau in.liceu cu un vaccin antihepatitic B sau anticorpii sunt de la expunere ce s-a intamplat in trecut?
Sunt vindecat complet sau nu de acest virus, il.mai.am.in organism?
Am 30 de ani. In jurul varstei am avut un contact sexual neprotejat cu o fata. Analizele medicale nu le faceam un fiecare an si dupa vreo 4 ani de la acest contact mi-am facut setul de analize gratuit. In urma analizelor mi-au iesit transaminazele marite. Medicul de familie.mi-a recomandat sa fac teste.pentru hepatita la.Matei Bals. In urma analizelor mi-au iesit Ag Hbs negativ si Anti Hbs pozitiv. Tin minte ca doamna doctor.de acolo mi-ar.fi zis ca am contactat la.un momendat virusul.si ca organismul.l-a distrus.si.mi-a.recomandat.sa fac.trei serii.de vaccin ca sa.imi mentin nivelul anticorpilor ridicat, dar am refuzat intrucat.nivelul era peste cel.de siguranta si mi-am promis ca am sa am grija in viitor. Intre timp mi-am mai.repetat niste teste la o.clinica.privata cu urmatoarele.rezultate: Ag Hbs negativ si Anti hbs 112, Anti Hbc negativ, Ag Hbe negativ, Anti Hbe negativ, Anti HD negativ. Ceea ce doresc sa va intreb sunt urmatoarele.lucruri:
Sunt.sanse ca eu sa.fi fost vaccinat in scoala generala sau in.liceu cu un vaccin antihepatitic B sau anticorpii sunt de la expunere ce s-a intamplat in trecut?
Sunt vindecat complet sau nu de acest virus, il.mai.am.in organism?
1 comentarii
Contactul sexual.neprotejat in jurul varstei de 21 de ani. Analizele.la Matei Bals pe.la 26 de ani si ultimele.la.clinica privata pe.la 29 de ani.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3analizele de sange si hepatita B
- 3hepatita B, prezervativ rupt
- 2hepatita b
- 2hepatita tip b
- 2despre hepatita b
- 3dibet, hepatita B + pietre la fiere
- 3Rezultate analize - e cazul sa fac un test de hepatita B-C?
- 0hepatita b
- 2hepatita B si splenomegalia
- 1hepatita b? sau nu?
- 5hepatita B in sarcina valorile analizelor
- 3analize medicale - hepatita B?
- 2sportul e bun la hepatita B?
- 1Hepatita B - de ce ?
- 1Purtator virus hepatic
- 0manifestari extra-hepatice virus B?
- 2Anestezia si hepatita
- 0Hepatita B si sportul de performanta
- 0Hepatită b cronică
Mai multe informații despre: Hepatita B virusul hepatitic b hepatita b prin contact sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: