Hepatita B

12-09-2018
Razvan333
Nu este medic/terapeut
Razvan333
Buna ziua.
Am 30 de ani. In jurul varstei am avut un contact sexual neprotejat cu o fata. Analizele medicale nu le faceam un fiecare an si dupa vreo 4 ani de la acest contact mi-am facut setul de analize gratuit. In urma analizelor mi-au iesit transaminazele marite. Medicul de familie.mi-a recomandat sa fac teste.pentru hepatita la.Matei Bals. In urma analizelor mi-au iesit Ag Hbs negativ si Anti Hbs pozitiv. Tin minte ca doamna doctor.de acolo mi-ar.fi zis ca am contactat la.un momendat virusul.si ca organismul.l-a distrus.si.mi-a.recomandat.sa fac.trei serii.de vaccin ca sa.imi mentin nivelul anticorpilor ridicat, dar am refuzat intrucat.nivelul era peste cel.de siguranta si mi-am promis ca am sa am grija in viitor. Intre timp mi-am mai.repetat niste teste la o.clinica.privata cu urmatoarele.rezultate: Ag Hbs negativ si Anti hbs 112, Anti Hbc negativ, Ag Hbe negativ, Anti Hbe negativ, Anti HD negativ. Ceea ce doresc sa va intreb sunt urmatoarele.lucruri:
Sunt.sanse ca eu sa.fi fost vaccinat in scoala generala sau in.liceu cu un vaccin antihepatitic B sau anticorpii sunt de la expunere ce s-a intamplat in trecut?
Sunt vindecat complet sau nu de acest virus, il.mai.am.in organism?
1 comentarii
0
12-09-2018, ora 13:07
Razvan333
Nu este medic/terapeut
Razvan333
Contactul sexual.neprotejat in jurul varstei de 21 de ani. Analizele.la Matei Bals pe.la 26 de ani si ultimele.la.clinica privata pe.la 29 de ani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Profilaxia infecţiei cu virusul hepatitic B
  • Studiu: terapia antivirală care elimină complet virusul hepatic B
  • Hepatita B, combătută de o nouă imunoterapie „extrem de eficientă”
  • Cercetătorii au descoperit mecanismul care influențează inactivitatea celulelor imune în hepatita cronică B
  •