Hepatita b inactiva
Buna ziua,
Sper ca ma poate ajuta cineva.
Am fost internat si urma unor investigatii legate de problema pentru care am fost internat, am aflat ca am avut hepatita b. Mi s-a spus ca virusul este inactiv, dar din cate am inteles se poate reactiva (daca as urma un tratament pentru problema cu care m-am internat).
Acum astept sa merg la boli infectioase pentru alte investigatii si sa imi spuna daca pot sa urmez tratamentul sau nu.
Pe fisa de externare sunt scrise urmatoarele lucruri: Anti-HBs, Anti-HBc, Anti-HBe pozitiv si HBV-PCR negativ. Imi poate spune cineva ce inseamna aceste lucruri? Am virusul sau nu-l am? Se poate transmite? Pana ajung la boli infectioase mai dureaza si as vrea sa stiu macar despre ce este vorba.
Multumesc
Sper ca ma poate ajuta cineva.
Am fost internat si urma unor investigatii legate de problema pentru care am fost internat, am aflat ca am avut hepatita b. Mi s-a spus ca virusul este inactiv, dar din cate am inteles se poate reactiva (daca as urma un tratament pentru problema cu care m-am internat).
Acum astept sa merg la boli infectioase pentru alte investigatii si sa imi spuna daca pot sa urmez tratamentul sau nu.
Pe fisa de externare sunt scrise urmatoarele lucruri: Anti-HBs, Anti-HBc, Anti-HBe pozitiv si HBV-PCR negativ. Imi poate spune cineva ce inseamna aceste lucruri? Am virusul sau nu-l am? Se poate transmite? Pana ajung la boli infectioase mai dureaza si as vrea sa stiu macar despre ce este vorba.
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hepatita b
- 3Virusul Hepatic B, din nou
- 2Hepatita B-o intrebare, va rog mult pentru un raspuns
- 4hepatita B se transmite sexual?
- 6vaccinul pentru hepatita B il gasesc la farmacie
- 2Hepatita b inactiva transmitere prin contact sexual
- 5hepatita B in sarcina valorile analizelor
- 4gravida seropozitiva si cu hepatita b cu antigen
- 0Insarcinata in 20 de sapt si diagnosticata cu Hepatita B Cronica
- 1mama cu hepatita b
- 3Ce se intampla dak un purtator de hepatita B inactiv alapteaza un alt copil?
- 0Hepatita B?
- 0Doresc sa donez sange si nu pot
- 0Hepatita B
- 0Rezultate analize hepatita C si B
- 1Vaccinare purtator Hepatita B
- 0Hepatită b cronică
- 1Am Aghbs pozitiv dar si Ac hbs pozitivi
- 1Sex oral neprotejat cu o necunoscuta in urma cu 17 ani
Mai multe informații despre: Hepatita B virusul hepatitic b
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: