Halucinatii
Un prieten apropiat, in varsta de 19 ani are halucinatii de 2 ani de zile. El nu utilizeaza droguri si nu este alcoolic. In timpul unei halucinatii nu mai raspunde cand ii vorbesc, ameteste, nu mai poate sta in picioare, isi pierde energia, are febra. Pare a fi "in transa". Dupa halucinatie starea de rau continuua o mica perioada de timp (de cele mai multe ori cateva minute). In restul timpului el se poarta ca o persoana normala. Pana acum nu a vizitat nici un medic si nu a spus nimanui despre starile lui. Refuza sa vada un psiholog sau un medic. Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face in continuare ca sa-l ajut.
2 comentarii
Si eu am avut halucinatii, dar si simptome din prodromul schizofreniei.
Halucinatiile pot apare daca te masturbezi prea des, enorm de mult as zice. Sau daca traiesti un stres foarte mare, eventual ceva fiziic. In astfel de situatii organismul produce singur "drogurile".
Sau drogurile pot veni din exterior, cele cunoscute cocaina, heroina, LSD etc.
Sau din paine, intr-o masura mai redusa laptele.
Cum am rezolvat eu :
http://www.emcb.ro/article.php?story=20060726145933325
Halucinatiile pot apare daca te masturbezi prea des, enorm de mult as zice. Sau daca traiesti un stres foarte mare, eventual ceva fiziic. In astfel de situatii organismul produce singur "drogurile".
Sau drogurile pot veni din exterior, cele cunoscute cocaina, heroina, LSD etc.
Sau din paine, intr-o masura mai redusa laptele.
Cum am rezolvat eu :
http://www.emcb.ro/article.php?story=20060726145933325
Ar trebui totusi sa ia niste glutamina, aia te aduce cu picioarele pe pamant, dar sa treaca si pe la medic !!!
-
ARTICOLUL COMPLET
http://alergic.wordpress.com/2010/07/28/creierul-tau-si-griul-%E2%80%93-ii/
În primul articol Creierul tau şi grîul - I făceam referire la peptidele opioide (nişte proteine cu acţiune opioidă, cum sunt heroina şi morfina) ce rezultă din digestia grîului, generînd efecte unice asupra creierului uman, în special dependenţă. De asemenea, am recapitulat pe scurt cum eliminarea grîului reduce halucinaţiile auditive şi alte comportamente psihotice pentru unii din pacienţii cu schizofrenie paranoidă.
Aceste două fenomene, dependenţele şi schizofrenia, sunt cel mai probabil rezultatul exorfinelor ce traversează bariera hemato-encefalică.
.
.
-
ARTICOLUL COMPLET
http://alergic.wordpress.com/2010/07/28/creierul-tau-si-griul-%E2%80%93-ii/
În primul articol Creierul tau şi grîul - I făceam referire la peptidele opioide (nişte proteine cu acţiune opioidă, cum sunt heroina şi morfina) ce rezultă din digestia grîului, generînd efecte unice asupra creierului uman, în special dependenţă. De asemenea, am recapitulat pe scurt cum eliminarea grîului reduce halucinaţiile auditive şi alte comportamente psihotice pentru unii din pacienţii cu schizofrenie paranoidă.
Aceste două fenomene, dependenţele şi schizofrenia, sunt cel mai probabil rezultatul exorfinelor ce traversează bariera hemato-encefalică.
.
.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13traiesc in lumea viselor si nu mai pot scapa de ea.
- 6Psihopatie?
- 191psihoza discordanta: olanzapina apoi clozapina (isi face efectul doar 6 ore)
- 12Am tulburare psihotica
- 77Halucinati tratate cu homeopatie si rugaciuni.
- 15Frica de nebunie
- 2dupa externare inca mai are halucinatii si delireaza
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 4Halucinatii hipnagogice?
- 1Halucinez.
- 1Batrana de 90 ani cu tulburari vizuale (halucinatii)
- 3Tulburare de anxietate
- 4Mânie, halucinatii în urma opririi tratamentului cu antidepresive
- 2Ajutor. Prietenul meu nu se mai poate trezi. Ce e de făcut?
- 0Aura si Halucinatii
- 10Cum sa scap de SF-urile din cap?
- 1Halucinație în tulburarea bipolara
Mai multe informații despre: Halucinatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: