Gura uscata noaptea
Buna ziua, am gura uscata noaptea, efectiv se lipeste limba de cerul gurii si are o culoare galbuie maronie pe centru.Ziua nu am nici o problema.
Glicemia e in limite 95-115.Sunt consumator de vin de casa.Spondilita anchilozanta la 54 ani.
Glicemia e in limite 95-115.Sunt consumator de vin de casa.Spondilita anchilozanta la 54 ani.
3 comentarii
Eu consider că trebuie să-l contactați pe medicul de familie și să faceți un set de analize de laborator și o ecografie.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Acum doua sapt mi a ramas un os pe gat, la endoscopie nu s a mai gasit, dar de atunci am fc candidoza iau tratament insa tot timpul am senzatia de corp stain ramas pe gat, uneori senzatia e mai usoara alteori mai mare, deasemeni gat uscat si senzatia ca un fir de par este pe gat.. Este destul de deranjant, poate fi nod in gat? Nu am avut niciodata dar inteleg ca asa se manifesta, mananc greu totul lichid si chiar si asa tot simt acest disconfort, am slabit.. Ce mai pot face ? Iau si aerius si picaturi ptr nas, antifungice...am fc exudat doar, a iesit bun
Această problemă trebuie să o rezolvați cu medicul ORL.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12gura uscata in timpul somnului
- 3Usturimi in stomac si gura uscata
- 17gura uscata, buze crapate, esofagita
- 2gust amar si gura uscata dimineata la trezire
- 13Gura uscata, inghit greu lichide
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 0Gura uscata, gust rau (baza limbii)
- 0Helicobacter cauza gaze, uscaciunea gurii (dar cam atat)?
- 1Respiratie urat mirositoare
- 3Limba uscata, spuma în gura și nod în gat
- 3Gura uscata fara saliva, nod in gat, pioceanic, faringita
- 1Gura uscata doar pe tinpul nopti si dinineata
- 1Gura uscata după periaj
- 5Alergie la metal sau altceva?
- 6Durere in gât
- 3Gura uscata
- 8Posibil HIV / SIDA ? Sfatul medicului ?
- 2Gura uscata
- 1Limba păroasă/uscata
Mai multe informații despre: gura uscata