Bubiţe pe limbă şi pete roşii sub limbă

Bună seara. Am 16 ani şi de multă vreme îmi apar nişte bubiţe pe limbă şi pete roşii sub limbă. Este o senzaţie de arsură, ustură foarte tare. Bubiţele sunt albe iar după o zi sau două de la apariţie devin mari şi dureroase. Uneori dispar câte 2-3 zile, după care apar iar. Când e iritat foarte tare, abia pot mânca/bea. Prima oară am crezut că e o alergie şi am exclus alimentele ce le consumam zilnic, dar nu a trecut. Am fost şi la medic, dar nu îşi dă seama ce am. De 4 zile a apărut şi senzaţia că am ceva în gât + parcă e mai umflată amigdala stângă. Nu mă doare, nu mă deranjează când mănânc, atâta că simt că e acolo şi e ciudat.. Tot de 4 zile am şi roşu în gât. La 7 ani îmi apăreau urme roşii ce usturau în jurul gurii. Am umblat pe la doctori, dar a trecut de la sine la pubertate. Ce aş putea avea ?
2 comentarii

problema este la nivelul tractului digestiv si alimentatia incorecta
citeste ce sa mai postat pe forum despre refluxul gastro-esofagian si cum afecteaza alimentatia incorecta faringele si limba
deasemenea este bine sa NU te examinezi singur niciodata.. cel putin pana nu termini o facultate de medicina
citeste ce sa mai postat pe forum despre refluxul gastro-esofagian si cum afecteaza alimentatia incorecta faringele si limba
deasemenea este bine sa NU te examinezi singur niciodata.. cel putin pana nu termini o facultate de medicina

Bună seara am descoperit de vreo doua zile că am niște bubițe roșii pe limbă înspre gât și dedesupt la limbă la fel doar ca sunt ca niște nigei mă sperie gândul că e ceva grav. Ce părere aveți domnul doctor trebuie sa merg de urgență la medic?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ulceratie pe cerul gurii
- 6Fiere lenesa...?
- 7Maxilar -blocat-
- 8de cateva luni ma trezesc dimineata cu sange in gura
- 9Crapaturi in coltul gurii.
- 1bubite rosii pe limba
- 3Cum pot stii daca imi miroase gura?
- 2Bubita rosie pe limba dureroasa.
- 1Dureri ureche-gura
- 2Bubiţe pe cerul guri
- 1Bube sau papile inflamate de culoare albă pe limba