Bubiţe pe limbă şi pete roşii sub limbă
Bună seara. Am 16 ani şi de multă vreme îmi apar nişte bubiţe pe limbă şi pete roşii sub limbă. Este o senzaţie de arsură, ustură foarte tare. Bubiţele sunt albe iar după o zi sau două de la apariţie devin mari şi dureroase. Uneori dispar câte 2-3 zile, după care apar iar. Când e iritat foarte tare, abia pot mânca/bea. Prima oară am crezut că e o alergie şi am exclus alimentele ce le consumam zilnic, dar nu a trecut. Am fost şi la medic, dar nu îşi dă seama ce am. De 4 zile a apărut şi senzaţia că am ceva în gât + parcă e mai umflată amigdala stângă. Nu mă doare, nu mă deranjează când mănânc, atâta că simt că e acolo şi e ciudat.. Tot de 4 zile am şi roşu în gât. La 7 ani îmi apăreau urme roşii ce usturau în jurul gurii. Am umblat pe la doctori, dar a trecut de la sine la pubertate. Ce aş putea avea ?
2 comentarii
problema este la nivelul tractului digestiv si alimentatia incorecta
citeste ce sa mai postat pe forum despre refluxul gastro-esofagian si cum afecteaza alimentatia incorecta faringele si limba
deasemenea este bine sa NU te examinezi singur niciodata.. cel putin pana nu termini o facultate de medicina
citeste ce sa mai postat pe forum despre refluxul gastro-esofagian si cum afecteaza alimentatia incorecta faringele si limba
deasemenea este bine sa NU te examinezi singur niciodata.. cel putin pana nu termini o facultate de medicina
Bună seara am descoperit de vreo doua zile că am niște bubițe roșii pe limbă înspre gât și dedesupt la limbă la fel doar ca sunt ca niște nigei mă sperie gândul că e ceva grav. Ce părere aveți domnul doctor trebuie sa merg de urgență la medic?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6tesutul sub lingual fetita de 4 luni
- 4Ulceratie pe cerul gurii
- 3copilul meu de 2 ani are pe limba niste bubite pe varful limbii
- 10Valul palatin.
- 15Bubite rosii in jurul gurii care ma mananca
- 12Zgarietura in cerul gurii
- 16un gel si o pasta de dinti speciale impotriva uscaciunii gurii?
- 9Crapaturi in coltul gurii.
- 7ma doare mandibula, doar cand deschid gura
- 13Gura uscata, inghit greu lichide
- 3cred ca am negi pe limba
- 3afectiuni in coltul gurii
- 2bubite mici usturatoare pe fundul limbii, febra, stare de gripa
- 1Dureri ureche-gura
- 9Limba cu bobite albe si usturime usoare spre varful limbii
- 1O părere, va rog - la baza limbii am niște bubițe incolore
Mai multe informații despre: Gura bubite pe limba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: