Grup de suport pentru TOC-CAP 15

5310 comentarii 1 2 ..... 165166167 ..... 176 177 Înainte ›
0
21-03-2014, ora 08:42
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Ma baieti ma, numai la fete va sta gandul:))))
0
21-03-2014, ora 09:26
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Costy, nu poti schimba un antidepresiv cu un anxiolitic, ele trebuie sa mearga impreuna.
Cipralex am incercat dar era prea slab si nici ala nu-si facea efectul.
I-am propus dnei dr sa imi dea anxiolitic pe langa serlift dar nu a binevoit, i-am sugerat spitomin ca si anxiolitic, mai luasem intr-o perioada, stiam ca nu da dependenta, dar mi-a zis ca e prea slab.
Asa ca o sa raman eu frumusel pe serlift ca imi taie pofta de mancare si mi-am luat din plante hipercalm sa vad cum merg asa.
Cu doza redusa de 150 mg in loc de 200 mg, astazi cel putin ma simt mai bine, sper s-o tin tot asa :).
0
21-03-2014, ora 09:49
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Cata e bun daca taie pofta de mancare, ramai cu el:-)
Ma bucur ca esti bine, eu m-am simtit f ciudat azinoapte, parca eram drogata, ieri toata ziua n-am fost in apele mele, eram ametita asa si seara am cazut lata in pat abia mai puteam sa vorbesc calumea, m-am trezit azinoapte, nu stiam ce e cu mine, unde sunt:)))))Foarte ciudat, parca trasasem ceva pe nas:)))
0
21-03-2014, ora 09:52
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
:)))
Eu ma amuz dar nu-i de bine, si psihicul asta suporta pana la un moment dat, pe urma apar din astea.
Ai grija.
De mancat mananci bine? (adica normal, nu mult)
0
21-03-2014, ora 10:40
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Mananc ok...ieri nu prea am mancat mai nimic pana la 6 cand am ajuns acasa...da de obicei mananc bine:D

Bine ca se termina si saptamana asta ca simt ca nu mai pot, am o colega inceata rau asa la minte si ma plictiseste grav:))) Nu prea pot sa filozofez cu ea, nu prea am ce vorbi cu ea ca sa-mi captiveze atentia si mai rau ma ia anxietatea cand ma intalnesc cu ea...Si nu numai ea, toti colegii mei..fara sa fiu rea, chiar au un nivel redus de neuroni ca toti adolescentii din ziua de azi si e greu sa stau 7 ore la scoala fara sa comunic si eu ca doar nu-s robot.
0
21-03-2014, ora 10:47
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Si weekendul cum ti-l petreci?
0
21-03-2014, ora 10:56
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
David degeaba urmaresc nu stiu ce documentar, ca stii ca nu cred in nimic de genul.Nu am cum sa-mi schimb ideile astea ale mele...Cum a zis Costy, sunt o gramada de vrajeli inscenate ca sa-i faca pe oameni astia mai slabi de inger sa creada ca exista ceva si ca dupa ce mor nu-i mananca viermii.Eu accept realitate asa cum o vedem toti, nu am nevoie de povesti facute special pt a consola oamenii si pt a-i manipula.E o intreaga industrie in manipularea oamenilor cu religia.De ce?Ca sa moara cu o anume liniste sufleteasca pe care eu nu mi-o gasesc in nimic de genul.Ce vrei sa fac daca nu-mi gasesc linistea ca tine in asa ceva?Sa cred in ceva in care nu cred?N-are logica, de ce m-as obosi sa incerc sa devin o persoana religioasa cand eu nu sunt?Ti-am mai zis, nu toti oamenii sunt contruiti la fel, ce te face pe tine sa simti liniste pe mine poate nu ma misca nici macar un pic...Degeaba vad documentare de genul cu povesti destea gandite bine de niste oameni destul de inteligenti ca sa manipuleze poporul, ca am mai vazut si mai mult ma amuza.Iti dai seama cati bani au facut astia pe urma credinciosilor :))

http://www.damaideparte.ro/index.php/zeitgeist-cel-mai-vizionat-documentar-din-istoria-internetului/519/

cred ca asta era documentarul ala misto despre religie, ia sa te uiti
0
21-03-2014, ora 10:58
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Katy, pai maine ma dimi ma duc la psiholog, e o tipa care cica face si hipnoza.Eu am mai fost odata la ea si mi-a placut asa, doar ca pt ce aveam eu atunci nu era buna...Acum o sa ma duc iar la ea sa vad cum merge :D
Si in rest nu stiu, trebuie sa ma duc sa alerg neaparat in parc si la shopping ^_^

Tu?
0
21-03-2014, ora 11:03
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Uite, apropo de hipnoza am intrebat eu o psiholoaga de aici, ce parere are, si mi-a raspuns:

Hipnoza singura nu vindeca nicio tulburare. Ea poate fi parte dintr-o forma sau alta de psihoterapie. Totusi, nici in acest caz nu se poate afirma ca tulburarea obsesiv-compulsiva se vindeca. Se poate afirma doar atat: vor exista ameliorari semnificative, iar pacientul se va simti mult mai bine, mai putin anxios si preocupat de obsesiile sale, care i se vor parea mai suportabile si mai usor de gestionat, in sensul ca nu va da curs atat de usor compulsiilor (va rezista mai bine si va amana mai mult sau chiar va renunta la ele).

Diseara plec la asta mica in Alexandria, si stau acolo pana duminica seara. Asa fac saptamanal. Acolo, cu ea, pe afara, prin parc, lectii, vizite pe la varu-su si din astea.
0
21-03-2014, ora 11:17
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Costy, cum a decurs sedinta la dr? (am inteles ca aveai programare)
0
21-03-2014, ora 11:20
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Foarte tare, eu as incerca..dar a zis mama ca ea nu e de acord :)))Vad eu cum ii zic aleia sa-mi faca pana la urma

Ce draguut, weekend frumos sa ai :D
0
21-03-2014, ora 11:22
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Vezi ca nici ei nu se grabesc sa te hipnotizeze.
Si a mea are competente din astea, inca nu i-am propus, mai stau, poate mai incolo sa ii zic si de asta.
0
21-03-2014, ora 11:35
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Eu totusi nu inteleg cum poate cineva sa te hipnotizeze, mi se pare asa putin ireal..Adica ma adoarme si eu fac ce zice ea ca un robot?Cum dracu?Deci sunt curioasa, cred ca nici nu intru bine maine si ii zic "Hipnotizeaza-ma":)))Eu nu cred pana nu vad :D
0
21-03-2014, ora 11:41
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Si o sa iti zica sa mai faci o tura pana la hipnoza.
Da, se poate, eu nu ma mir de asta, nu m-a hipnotizat nimeni pana acum dar nu mi se pare ceva aparte.
Iti adoarme constientul ca sa lucreze cu subconstientul.
Ma gandeam eu ca prin hipnoza poate sa iti 'programeze' cumva inconstientul sa nu mai faci anumile lucruri, dar ai vazut raspunsul care l-am primit.
0
21-03-2014, ora 12:11
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Andreea, documentarul acela n-are nicio legatura cu religia.E despre psihiatrie si medicamentele psihiatrice.
Tu nu stii inca sa faci diferenta intre ceva facut pt a manipula si ceva impartial.

Hipnoza este acelasi lucru cu exercitiile de vizualizare din metoda Linden.Nu preia nimeni controlul asupra gandurilor si asupra actiunilor tale.

Katy, nu exista inconstient, exista subconstient, care este parte a constientului.Inconstient esti cand lesini.:))
0
21-03-2014, ora 12:50
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Da, am scris aiurea, scuzele mele, ai dreptate.
Ca mai fac si altceva in timpul asta..
0
21-03-2014, ora 14:17
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
David am vazut, ala e un documentar conspirativ contra medicatiei si stii ca e fals ! Stiu ca tu nu crezi in medicatie doar ptr ca pe tine nu te ajuta in anhedonie, dar nu la toti este asa.
Te agati mereu de prostii ca sa-ti justifici credintele false.
Cu relatiile e ca mine, oamenii aia nu au nimic in comun pentru ca relatia s-a format doar pe baza acelei dragoste oarba care apare tocmai ca e programat in gene sa apara ! SI acest mecanism pacalitor a luat fiinta tocmai ptr ca se stia ca femeia si barbatul nu prea au nimic in comun, asa ca a trebuit o vraja sa se formeze cuplurile si asa ptr perpetuare, uite ce logic e si tu nu vezi logica. Daca nu ar apare dragostea aia drogare, ti-ai da seama din start (cum imi dau eu) ca nu ai nimic in comun cu persoana aia si deci nu s-ar mai forma cuplul.
Daca ea are in cap doar telenovele, bijuterii, parfumuri, haine si barfe, iar eu sunt cu altele, ce iese ? Iar doar ptr sex si sluga in casa sincer NU am nevoie ca pot sa-mi fac si singur treburile casei, iar de sex se rezolva si altfel mult mai onorabil.

Katy, ieri medicul m-a trecut pe Pramipexol care este un dopamine agonist adica stimulant receptori dopamina ptr ca mie lipseste motivatia, cheful de una si alta, imaginatia, curiozitatea de care dopamina e raspunzatoare, serotonina e ptr calm, rabdare, bunadispozitie, confort psihic general.
Poti incerca 100 mg Serlift daca cu 150 e mai bine, Spitomin e adevarat ca la anxietati puternice nu se recomanda, dar puteai sa-l incerci, merge f bine si separat ca multi iau separat dat de medici si e f okey, poti intreba alt medic.
Mai era si varianta Valdoxan tot anxiolitic care nu da dependenta si nimic.
Trebuie sa iei viata inapoi, asa ptr ce muncesti ? Sa vii acasa si sa te simti rau ?
Eu am luptat 2 ani si ceva sa ma fac bine, caut medicatie, testez orice, incerc, altfel cum sa am o viata de calitate ?

Andreea, si eu am constatat din pacate ca, cu multi nu am ce discuta, toti au in cap doar prosteala si atat, lucru care ma enerveaza. Am un prieten programator si altul inginer, cu primul facem la programare, discutam de calculatoare, interenet, cum mai merge creierul asta ca si el are anxietate, cum mai actioneaza medicamentele, cu inginerul fac la matematica, fizica si ca-mi place dar si ca imi trebuie la facultate, mai discutam de politica, istorie. Ca mie asa-mi place, in felul asta nu ne plictisim niciodata.
Cu religia ai dreptate, bine gandesti, bravo ca ti-ai dat seama de realitate si astia nu se prind nici unul.
0
21-03-2014, ora 14:35
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Costy, cat de orb poti fi sa spui ca documentarul ala e ceva conspirativ? Tu ai inteles ceva din el? Nu vedeti ca astia va indoapa cu medicatie care nu va face nimic bine, ba chiar va face mai rau? Pana cand o sa-i mai umpleti de bani pe nemernicii astia care nu dau doi bani pe viata voastra? Mai oameni buni, treziti-va ma odata!
Pana si imnul national ne spune sa ne desteptam din somnul cel de moarte.Se pare ca somnul e boala cronica la romani.
0
21-03-2014, ora 14:40
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
David, medicatia are si ea rostul ei.
Uite, de ex pe psihotici ii aduce pe linia de plutire, fara ele ar deveni violenti, ar avea halucinatii si tot asa.
Nu mai subestima necesitatea medicatiei, sunt forme grave de depresie care te pot transforma in leguma daca nu urmezi tratament, te-ai gandit?
0
21-03-2014, ora 14:44
david27
Nu este medic/terapeut
david27
katy, sa ma anunti si pe mine cand te vindeci de anxietate si depresie.Doamne fereste sa nu dai in altceva, la ce socuri suporta organismul la schimbarea tratamentului.Sunteti practic cobai pe banii vostri.
0
21-03-2014, ora 15:02
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Crede-ma ca am avut cea mai grava forma de depresie si nu am devenit leguma.
0
21-03-2014, ora 15:09
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Stiati ca in comuna Valea Plopului din Prahova sunt 28 de biserici?Am ramas perplex cand am auzit.Ce sa mai zic, ne meritam soarta. :))
0
21-03-2014, ora 15:23
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Din depresie majora nu ai cum sa iesi fara medicatie, ma indoiesc ca ai fi avut asa ceva.
Biserica este o afacere, dar nu generaliza, sunt manastiri, calugari care au har si se simte asta. Sunt destul de rari dar sunt.
0
21-03-2014, ora 16:24
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Katy, exact depresie majora am avut, ca altfel nu ajungeam la apatie si anhedonie, dar nu consider ca am ajuns leguma.Leguma esti cand nu te mai dai jos din pat.
0
21-03-2014, ora 16:33
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Uite ce am gasit despre depresia majora:

Medicatia:
Eficacitatea antidepresivelor este minima sau nula la persoanele cu depresie moderata dar semnificativa la cei cu boala severa.
Episoadele depresive majore se rezolva frecvent in timp indiferent daca sunt sau nu tratate.

Desi ambele afirmatii fac parte din acelasi articol, se bat cap in cap.
0
21-03-2014, ora 17:35
andreeea16
Nu este medic/terapeut
andreeea16
Nu stiam despre ce este vorba David in documentar, ma scuzi:-)...Am crezut ca iar ne dai cu religia
Nici eu nu sunt intotdeauna de acord cu medicamentele, decat in cazuri extreme atunci sunt obligatorii...La unele boli chiar trebuie luate pt siguranta celor din jur si pt a putea duce si bolnavul o viata aproape normala..Insa la toc nu sunt asa eficiente, adica nu vindeca definitiv:-)
0
21-03-2014, ora 18:49
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
David, eu consider ca e vrajeala aia cu medicatia ca nu buna, e f buna, la mine depresia a aparut brusc pe 16 Noiembrie 1997, de ce nu mi-am revenit si s-a tot agravat, daca se zice ca trece de la sine ? Nu am luat eu tratament de la bun inceput, ca era altceva atunci.
Tu ai dat in anhedonie probabil tocmai ca nu ai tratat depresia la timp, daca o tratai poate ca era altceva acuma.
Si nu depinde de noi, depresia si anxietatea ne conduc, nu poti sa le conduci daca sunt instalate serios.
0
21-03-2014, ora 19:45
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Daca era foarte buna erai vindecat pana acum, sau macar mai ameliora simptomele.Zici ca de anxietate ai scapat, dar ia intrerupe tu tratamentul sa vezi daca chiar ai scapat.Cred ca o sa fie mai mare fata de cum a fost la inceput.
Tu ai facut ceva ca depresia sa treaca?Ca de la sine nu trece, daca tu o alimentezi.Am mai zis, la mine credinta mi-a schimbat modul de gandire si asa mi-a trecut depresia, deci am facut eu ceva, n-am asteptat sa treaca de la sine ca nu trecea in veci.Dar trebuie o credinta adevarata, sa ai convingerea ca ceea ce crezi chiar este adevarat, iar la asta se ajunge cautand raspunsuri la intrebarile fundamentale ale vietii.
Si cum poti sa spui ca probabil nu as fi ajuns la anhedonie daca luam medicatie, cand medicatia in sine produce anhedonie?
0
21-03-2014, ora 19:57
david27
Nu este medic/terapeut
david27
Data viitoare cand vi se prescrie o medicatie spuneti medicului sa va dovedeasca faptul ca acea medicatie face ceea ce promite, sa va arate studiul care s-a facut in sensul asta (o sa observati ca nu exista), sa va puna in legatura cu cineva care ia acel tratament si este multumit, si observati-i reactia.Cred ca o sa il scoateti din sarite.Cum spunea chimistul care a lucrat pt Biopharma, din interviul postat de mine mai sus, un psihiatru ar trebui sa raspunda la cuvintele "prove it", dar n-are ce sa dovedeasca pt ca nu exista dovezi.
0
21-03-2014, ora 20:35
Verbina
Nu este medic/terapeut
Verbina
David:

de la sine nu trece (depresia)
Am mai zis, la mine credinta mi-a schimbat modul de gandire si asa mi-a trecut depresia
deci am facut eu ceva, n-am asteptat sa treaca de la sine ca nu trecea in veci.
Dar trebuie o credinta adevarata, sa ai convingerea ca ceea ce crezi chiar este adevarat,
iar la asta se ajunge cautand raspunsuri la intrebarile fundamentale ale vietii.

Traversezi o stare afectiv-MANIACALĂ, David.
Pe mai multe pagini exulţi de încântare că ai scăpat de depresie - graţie unor răspunsuri, pe care le-ai primit referitor la întrebările tale fundamentale asupra vieţii.

Şi până la ora asta nimeni nu este nicicum lămurit ce răspunsuri ai primit tu la întrebările fundamentale asupra vieţii.

Şi nici cum te pot vindeca ASEMENEA RĂSPUNSURI nu a înţeles nimeni. Că doar nu ai primit DOVEZI asupra învierii morţilor - de ai reuşit să te vindeci într-un mod spectaculos.

Te rog, ai grijă mare de sănătatea ta! Că n-aş vrea să citesc că ai păţit, Doamne fereşte, ceva!
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
5310 comentarii 1 2 ..... 165166167 ..... 176 177 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: