Greutate normala la bebe de 3 luni
Bună ziua! Am o fetita de 2 luni și 3 săptămâni și cântărește 4.700 kg, la naștere a cântărit 3250 kg și am ieșit din maternitate cu 3050 kg. Am încercat sa ai dau completare după san și înainte de san, am schimbat mai multe tipuri de lapte și nu vrea sa suga decât de la san. Este vesela și nu plânge, greutate este una normala sau în parametrii. Ce ar trebui sa fac?
2 comentarii
Aveți un copil deștept ! Refuză laptele care nu-i pentru el ! Un medic pediatru va face raportul talie-greutate-varstā și vă va spune dacă este ceva de avut în vedere ! Succes !
Buna ziua Amy.Mary
Conform standardelor internationale de dezvoltare, fetita Dvs. are greutatea normala pt varsta. Nu a fost o decizie inspirata completarea meselor cu lapte praf si, deloc inspirata, schimbarea diverselor formule de L.P. Alaptati in continuare fetita fara sa va faceti griji, pt. ca nu aveti de ce. Sanatate !
Conform standardelor internationale de dezvoltare, fetita Dvs. are greutatea normala pt varsta. Nu a fost o decizie inspirata completarea meselor cu lapte praf si, deloc inspirata, schimbarea diverselor formule de L.P. Alaptati in continuare fetita fara sa va faceti griji, pt. ca nu aveti de ce. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Greutate la 11 luni si 1-2 de 7.4 kg???
- 11fetita mea se agita foarte tare si in anumite perioade din zi vrea san non-stop
- 2crescut in greutate 400 grame in 4 zile
- 13Crestere in greutate
- 2scaderea in greutate la bebe 8 luni
- 0problema greutate bebe de 8 luni
- 8greutate mica fetita 13 luni
- 3greutatea si inaltimea potrivita
- 5Nu ia in greutate
- 2greutatea unui bebe de 11 luni
- 5sugar 3 luni jumate si cantareste 5, 870 g
- 3Dezvoltarea bebelusului
- 4Greutate la 3 luni
- 5Bebe 3 luni
- 6Greutate mica
- 3Alimentația bebelușului
- 1Bebe 3 luni, ia puțin în greutate
- 0Bebe de 3 luni si o saptamana si 4950g nu a luat in greutate in ultimele 2 saptamani
- 0Greutate mare la bebeluș de 2 luni
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: