banuieli de gonoree
salutare tuturor eu sunt noua pe acest saite si am mai postat un subiect in legatura cu problema mea. DAca se poate sidaca aveti vreo idee sa-mi dati si mie cate un sfat legat de framantarile mele as fi putin mai luminata si poate mai linistita.Eu am urmatoarele simtome : mancarimi vaginale -4 zile insotite de dureri vaginale-4 zile mici usturimi la urinare disconfort la mictiune -3 zile dar cel mai ciudat secretie vaginala galbena care se intareste pe chilot. intrebare : o secretie vaginala normala intareste chilotii ? as mai avea ceva de adaugat mancarimi ale ochilor cu mici firisoare de sange iar dimineata la trezire cea urdori. Inca unsimptom ar fi acela de dureri ciudate in gat cu izepaturi-intensitate medie cu durata de 1 saptamina. Mentionez ca de la debutul bolii au trcut deja 2 sapt. au mai ramas scurgere vaginala scazuta ca intensit acum si mancarimile de ochi dar si intpaturile in gat toate de intensit scazuta.Intrebare : Gonoree(sculament) pitita care se retrage parsiv cu simptome cu tot ?sau sa fie altceva.Am uitat sa precizez ca pe parcursul bolii au existat vagin foarte rosu si sangerari de gingii. eu va multumesc din suflet si sper sa am norocul de a mi se talmaci aceste simptome ciudate
2 comentarii
salut stai incet si iale pe rand sunt prea multe si amestecate 1.mancarimi vaginale -este vorba despre o vulvovaginita cel mai probabil cu candida se trateaza cu vovule dar existamari riscuri de reaparitie 2.Ochii cel mai probabil ai facut o conjunctivita iati picaturi de la farmacie 3.dureri in gat.fati un exudat faringian 4.sangerarile de gingii.poate fi lipsa de vit.C sau vit>K incearca cu Tarosin tablete. multa sanatate si incearca de altadata sa fi mai coerenta si sa le iei pe rand
andora iti multumesc frumos pentru sfaturile tale intradevar asa este dar eu nu stiu ce vrei tu sa spui prin coerenta dar astea sunt simptomele mele ce sa fac le scriu si eu pe toate nu sunt eu de vina ca au aparut toate in acelasi timp si multumesc inca o data si tie multa sanatate .
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4boli cu transmitere sexuala
- 5dupa o luna de la nastere a aflat ca are gonoree
- 2Gonoreea se evidentiaza si la examenul de secretie vaginala?
- 4am gonoree cred si numai scap de ea...
- 6am nevoie de o parere... in urma unei partide de sex m-am ales cu gonoree
- 6Pentru gonoree se prescrie Tinizol?
- 5Gonoree si Chlamydia complicatii
- 8sculament
- 4Gonoree cronica
- 10Gonoreea - dispare fara tratament?
- 4gonoree din sex oral
- 6gonoree?
- 6sculament... problema este ca ieri am vazut simptomele si azi am facut-o cu prietena mea
- 4Gonoree?
- 2Gonoree sau clamidia !
- 2Dezinfectarea jucariilor sexuale dupa tratarea BTS-ului (gonoree)
- 0Gonoree
- 3Gonoree
Mai multe informații despre: Gonoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: