Intrebare in legatura cu sex oral
Am facut sex oral cu iubita mea mai hardcore asa :) si vad ca mi'a dat sangele in unele locuri (m'a ciupit cu dintzii cum s'ar zice), pot sa patesc ceva?Vreo boala ceva?
8 comentarii
ai putea să te infectezi... stai liniştit şi până se vindecă mai evită contactele...
pana acuma n'am patit nimic s'a inchis rana
Alexandru am si eu o problema.cam aceeasi ca si a ta doar ca la mine nu a trecut inca.este tot rana si ustura la urinare...se face crusta(coaja)..dar cade mereu ramanand rana deschisa!!
sunt disperat ce sa fac?
va rog orice idee e binevenita..
sunt disperat ce sa fac?
va rog orice idee e binevenita..
Asta e destul de complicat! Foloseste o crema! Dute la o farmacie si iti poate da o crema car sa ti'o aplici zilnic cu toate astea o sa'ti treaca cam greu!
o idee ar fi sa o lasati mai moale cu sexul oral :)) o sa treaca stai linistit
dute mai repede la medic (dermatologie) sa nu fie vreo dermatita sau eczema, te faci bine repede 15 zile !
Eu cu prietenul meu am facut sex protejat, dupa ejaculare a scos prezervativul am stat cam 15 minute dupa care am continuat actul sexual dar fara prezervativ.Exista riscul de a ramane insarcinata?
da...exista riscul aceasta...mai ales ca pe canale ramane sperma...care poate ajunge la tine in vagin...sau alta cavitate...fara pilule sau prezervativ...e greu sexul...e cu restrictii mari
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6insista sa ii fac sex oral... cum sa-i spun ca nu pot sa accept asa ceva?
- 8contaminare prin sex oral
- 4de fiecare cand mi se face sex oral imi amorteste piciorul stang
- 4Virgin si erectie slaba
- 18orgasm
- 3Sexul oral
- 7Papilomul - sfaturi
- 4gonoree din sex oral
- 28sex oral-lupte grele
- 1Penibil
- 9Despre sex oral - Ce e lichidul transparent?
- 8cat de mare este probabilitatea de infectie cu hiv a prietenei mele, eu fiind infectat de 3 ani
- 9sangerare dupa sex oral
- 5la oarecare laborator mi-ar iesi la analize si eventualele boli de la contact sexual?
- 1sa fie HIV?
- 1Boli care se iau prin sex oral
- 9Fanteziile femeilor de azi, sunt nedumerit
- 2Sex oral protejat cu prostituata
Mai multe informații despre: Sexul oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: