Pentru gonoree se prescrie Tinizol?
buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca pentru gonoree se prescrie medicamentul numit tinizol.
6 comentarii
ei i-a prescris azitromicina si flagil iar lui tinizol si tratamentul trebuie sa-l ia in 8 zile cate 2 pastile pe zi. de aceea am intrebat pentru ca tratamentul este diferit. va multumesc!
Va rog frumos sa ma ajutati.. a 2-a zi dupa un act sexual, eu si prietenul meu am constatat ca avem manacarimi si usturimi dupa urinare, eu kiar sangerare (foarte putina, de 2 ori).. am crezut ca este cistita pt ca am fost racita jos anul trecut iar doctorul de familie mi-a zis ca e cistita. Acum nu am mai fost la doctor mi-am luat pastile(antibiotice) de la farmacie, crezand ca cunt racita. Prietenul meu sa dus la dermatoveneric si i-a spus ca are gonoreea. Nu mai pot dormi cu gandul ca am si eu, plang in continuu si nu pot merge la control deoarece am menstruatie care imi va trece abea peste 4 zile. Mi-e foarte frica pt ca parintii nu stiu ca mi-am inceput viata sexuala.Va rog frumos sa imi dati un sfat, orice.. pana ajung si eu la dermatoveneric.. :((
Se manifesta la fel ca anul trecut :doar ca atunci urinam foarte foarte des si cu o usturime iiiiinsuportabila!.. si sange(putin), acum nu ma ustura asa de tare si nici chiar atat de des nu urinez...
Am si eu o intrebare daca poate cineva sa raspunda: daca partenerului meu i s-a facut sex oral neprotejat pe marginea strazii e posibil sa fi contactat gonoree sau trebuia sa existe penetrare neprotejata pentru a contacta boala?
daca i sa facut sex oral neprotejat poate lua orice boala (nu sint un medic)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 125cici gram pozitivi
- 4boli cu transmitere sexuala
- 4am gonoree cred si numai scap de ea...
- 6am nevoie de o parere... in urma unei partide de sex m-am ales cu gonoree
- 5Gonoree si Chlamydia complicatii
- 8sculament
- 4oare gonoree? sau alt ceva?
- 10Gonoreea - dispare fara tratament?
- 1gonorheea urgent
- 6gonoree?
- 1nelamurire gonoree
- 2gonoree
- 0Gonoreea si alte probleme
- 2Dezinfectarea jucariilor sexuale dupa tratarea BTS-ului (gonoree)
- 1am facut sculament. m-a inselat?
- 0Gonoreea
- 0Gonoreea cu sifilis
- 0GONOREE- buletin analize- rog informatii sau confirmare
Mai multe informații despre: Gonoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: