Glezna 'moale' sau platfus

26-01-2011
sevenx
Nu este medic/terapeut
sevenx
Buna ziua,

Am o fetita de 2 ani care are un mers cam de rata iar cand alearga ai senzatia ca in clipa urmatoare va cadea. Pana acum nu m-am ingrijorat insa in urma cu o luna am observat ca talpa piciorului ii fuge in exterior, in sensul ca nu calca perpendicular pe talpa ci aceasta este inclinata astfel incat oul piciorului se apropie de pamant. Platfus nu pot sa zic ca are intrucat scobitura in talpa exista si e destul de prnuntata insa cu toate acestea aspectul pozitiei piciorului este similar cu cel din imaginea: http://robdaquila.files.wordpress.com/2009/09/orthotic2.jpg
Am fost in provincie la un ortoped si ne-a zis sa o mai lasam asa un an insa sunt putin ingrijorat.
Care este opinia dvs?

Multumesc
3 comentarii
0
26-01-2011, ora 12:41
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
In asemenea cazuri punctuale, opinia este strict determinata de examenul clinic al piciorului.
Decizia este mult prea importanta pentru a lasa loc de echivoc sau interpretari.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
0
26-01-2011, ora 12:50
sevenx
Nu este medic/terapeut
sevenx
Va rog sa-mi comuncati adresa cabinetului dvs intrucat pe site nu reusesc sa o gasesc.
0
26-01-2011, ora 13:04
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Scrieti-mi un email sau sunati-ma pe mobil.
Nu pot face publica adresa pe acest forum, din ratiuni publicitare-comerciale (este impotriva regulilor acestui site).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: