Glezna 'moale' sau platfus
Buna ziua,
Am o fetita de 2 ani care are un mers cam de rata iar cand alearga ai senzatia ca in clipa urmatoare va cadea. Pana acum nu m-am ingrijorat insa in urma cu o luna am observat ca talpa piciorului ii fuge in exterior, in sensul ca nu calca perpendicular pe talpa ci aceasta este inclinata astfel incat oul piciorului se apropie de pamant. Platfus nu pot sa zic ca are intrucat scobitura in talpa exista si e destul de prnuntata insa cu toate acestea aspectul pozitiei piciorului este similar cu cel din imaginea: http://robdaquila.files.wordpress.com/2009/09/orthotic2.jpg
Am fost in provincie la un ortoped si ne-a zis sa o mai lasam asa un an insa sunt putin ingrijorat.
Care este opinia dvs?
Multumesc
Am o fetita de 2 ani care are un mers cam de rata iar cand alearga ai senzatia ca in clipa urmatoare va cadea. Pana acum nu m-am ingrijorat insa in urma cu o luna am observat ca talpa piciorului ii fuge in exterior, in sensul ca nu calca perpendicular pe talpa ci aceasta este inclinata astfel incat oul piciorului se apropie de pamant. Platfus nu pot sa zic ca are intrucat scobitura in talpa exista si e destul de prnuntata insa cu toate acestea aspectul pozitiei piciorului este similar cu cel din imaginea: http://robdaquila.files.wordpress.com/2009/09/orthotic2.jpg
Am fost in provincie la un ortoped si ne-a zis sa o mai lasam asa un an insa sunt putin ingrijorat.
Care este opinia dvs?
Multumesc
3 comentarii
Buna ziua!
In asemenea cazuri punctuale, opinia este strict determinata de examenul clinic al piciorului.
Decizia este mult prea importanta pentru a lasa loc de echivoc sau interpretari.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
In asemenea cazuri punctuale, opinia este strict determinata de examenul clinic al piciorului.
Decizia este mult prea importanta pentru a lasa loc de echivoc sau interpretari.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Va rog sa-mi comuncati adresa cabinetului dvs intrucat pe site nu reusesc sa o gasesc.
Scrieti-mi un email sau sunati-ma pe mobil.
Nu pot face publica adresa pe acest forum, din ratiuni publicitare-comerciale (este impotriva regulilor acestui site).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Nu pot face publica adresa pe acest forum, din ratiuni publicitare-comerciale (este impotriva regulilor acestui site).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49Fractura bimaleolara operata
- 4ectima nodulara
- 56durere picior drept
- 9Entorsa la glezna- ligamente!?
- 3Dureri dupa vindecarea unei fracturi externe la picior
- 43Ruptura musculara partiala
- 0Dureri de genuchi si glezna si trosnituri
- 0durere la glezna.. rog indrumare
- 18Operatie Platfus
- 10Glezne umflate
- 6La o entorsa (glezna) cate zile de gips ar fi necesare?
- 0biopsie glezna drepta
- 5Problema la glezna dreapta
- 0Platfus se mai poate remedia la 21 ani?
- 1durere glezne + laba piciorului
- 1Dureri ale gleznelor
- 3Platfus la copil de 5 ani
- 1Glezna umflatura
- 1Glezna dreapta RMN
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: