glezna umflata in urma unei traumatisme
Buna ziua,
In urma cu doua zile am suferit un mic accident la glezna piciorului stang (mi-am prins calcaiul sub roata unui avion) iar prin acea frecare a rezultat o mica rana ca o vezicula care ulterior s-a spart si s-a infectat. Am aplicat Baneocin la recomandarea medicului de familie. Pe langa asta, incepand de ieri seara mi s-a umflat putin partea stanga a gleznei si doare la palpare. Pot sa merg normal, nu mai simt nici o durere atunci cand calc pe picior.
Mai trebuie sa iau si altceva pentru umflatura sau doar sa astept sa se retraga?
Va multumesc,
Alin.
In urma cu doua zile am suferit un mic accident la glezna piciorului stang (mi-am prins calcaiul sub roata unui avion) iar prin acea frecare a rezultat o mica rana ca o vezicula care ulterior s-a spart si s-a infectat. Am aplicat Baneocin la recomandarea medicului de familie. Pe langa asta, incepand de ieri seara mi s-a umflat putin partea stanga a gleznei si doare la palpare. Pot sa merg normal, nu mai simt nici o durere atunci cand calc pe picior.
Mai trebuie sa iau si altceva pentru umflatura sau doar sa astept sa se retraga?
Va multumesc,
Alin.
2 comentarii
Buna ziua!
In cazul unor traumatisme importante, precum cel relatat de catre D-voastra, se impune o examinare clinica locala atenta si competenta. Veti evita astfel sechele importante, chiar invaliditate, datorate neglijarii unor asemenea traumatisme.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
In cazul unor traumatisme importante, precum cel relatat de catre D-voastra, se impune o examinare clinica locala atenta si competenta. Veti evita astfel sechele importante, chiar invaliditate, datorate neglijarii unor asemenea traumatisme.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Buna ziua!
Va multumesc pentru raspuns, asa voi face!
Toate cele bune,
Alin
Va multumesc pentru raspuns, asa voi face!
Toate cele bune,
Alin
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35dureri foarte mari de picior
- 10Durere de glezna
- 22dureri articulare in special la glezna in partea dreapta
- 3Umflatura glezna deasupra tubiei
- 0hipotiroidismul si durerile de glezne
- 1entorsa la glezna..
- 3umflatura sub glezna piciorului in interior
- 5articulatie glezna umflata
- 8Am si eu o problema cu glezna piciorului drept
- 21Glezna umflata, insotita de dureri...
- 8Probleme in zona gleznei
- 1Glezna umflata
- 1Deja îmbătrânit sau fizioterapie?
- 5Umflare glezna dupa cazatura
- 0Durere glezna
- 2Edem osos si Edem ligamentar
- 1Glezna umflatura
- 1Diagnostic diferit dat de catre doi medici - fractura maleola peroniera sau doar entorsa?
- 5Ajutor, va rog! când alerg am rămas cu dureri la nivelul gleznei și talpa
Mai multe informații despre: glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: