glezna umflata in urma unei traumatisme
Buna ziua,
In urma cu doua zile am suferit un mic accident la glezna piciorului stang (mi-am prins calcaiul sub roata unui avion) iar prin acea frecare a rezultat o mica rana ca o vezicula care ulterior s-a spart si s-a infectat. Am aplicat Baneocin la recomandarea medicului de familie. Pe langa asta, incepand de ieri seara mi s-a umflat putin partea stanga a gleznei si doare la palpare. Pot sa merg normal, nu mai simt nici o durere atunci cand calc pe picior.
Mai trebuie sa iau si altceva pentru umflatura sau doar sa astept sa se retraga?
Va multumesc,
Alin.
In urma cu doua zile am suferit un mic accident la glezna piciorului stang (mi-am prins calcaiul sub roata unui avion) iar prin acea frecare a rezultat o mica rana ca o vezicula care ulterior s-a spart si s-a infectat. Am aplicat Baneocin la recomandarea medicului de familie. Pe langa asta, incepand de ieri seara mi s-a umflat putin partea stanga a gleznei si doare la palpare. Pot sa merg normal, nu mai simt nici o durere atunci cand calc pe picior.
Mai trebuie sa iau si altceva pentru umflatura sau doar sa astept sa se retraga?
Va multumesc,
Alin.
2 comentarii
Buna ziua!
In cazul unor traumatisme importante, precum cel relatat de catre D-voastra, se impune o examinare clinica locala atenta si competenta. Veti evita astfel sechele importante, chiar invaliditate, datorate neglijarii unor asemenea traumatisme.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
In cazul unor traumatisme importante, precum cel relatat de catre D-voastra, se impune o examinare clinica locala atenta si competenta. Veti evita astfel sechele importante, chiar invaliditate, datorate neglijarii unor asemenea traumatisme.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Buna ziua!
Va multumesc pentru raspuns, asa voi face!
Toate cele bune,
Alin
Va multumesc pentru raspuns, asa voi face!
Toate cele bune,
Alin
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2estetica glezne!!
- 35dureri foarte mari de picior
- 13durere la glezna
- 195Entorsa glezna
- 42Dureri - sensibilitate tibie
- 35fractura bimaleolara stanga cu deplasare
- 2glezna care scapa
- 5articulatie glezna umflata
- 4Probleme glezna picior
- 21Glezna umflata, insotita de dureri...
- 5umflaturi pe glezne
- 0Umflatura la glezna piciorului stang, langa rotula.
- 2durere in talpa si glezna
- 5Durere glezna si umflatura la genunchi
- 6Necroza gr.II astragal cu bursita si edem
- 4Dureri de glezna
- 7Durere glezna articulatie, rmn eco lichid diprophos ?
- 1Inflamatie glezna copil 5 ani
- 0Amorteala la apasare pe glezna, dupa homeomezoterapie
Mai multe informații despre: glezna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: