glande cu puroi
Am si eu o problema, nu stiu e rea sau nu chiar rea.De mai mult timp mi-a aparut in zona labiilor mici niste puncte ca niste cosuri cu puroi dar ne dureroase, in unele locuri sunt multe la un loc iar in alte locuri sunt in linie dreapta.Mentionez ca sunt casatorita de trei ani si nu am relati sexuale cu mai multe persoane.Aceste puncte nu stiu cind au aparut ca nu m-au deranjat niciodata pana nu de mult, acum doua luni unul dintre aceste puncte sa marit si sa facut ca un cos cu cap alb, care e si dureros si dupa citeva zile sa spart si a curs puroi cu sange.A trecut si m-am gindit ca sa terminat dar sa mai umflat alt punct si la fel ca si celalalt sa spart.De doua zile mi sa umflat labia mica undeva jos la terminare dar tot ca un cos arata.Va rog ajutati-ma cu un raspuns.Va multumesc
4 comentarii
Ia Amoxicilina de 1g una dimineata si una seara timp de 7 -10 zile si mentine o igiena intima zilnica, schimba zilnic chilotul, iar lenjeria intima sa fie numai din bumbac.Numai bine!
Multumesc pentru ajutor doamna doctor BALCAN.credeti ca este o boala venerica sau doar ceva trecator?
Nu este o boala venerica, e o infectie ce se va trata.
Doamna doctor Balcan va multumesc foarte mult.Sanatate va doresc si numai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Umflatura pe labia externa-majora
- 2mi-au aparut in zona pubiana niste bubite mici rosii care sa-au deschis si s-a format o pata maronie
- 3ati mai auzit de asa ceva
- 3ceva ciudat... mi-a aparut pe una din labii o bubitza, ca un cos
- 2mi sau umflat labiile...
- 4umflatura pe labiile mici = herpes genital?
- 3zona genitala
- 4probleme genitale
- 1Labie mare umflata
- 5Umflatura in zona genitala
- 3inflamare labie stanga
- 3Bubite in zona genitala
- 2Labioplastie micsorarea labiilor
- 9Labii umflate
- 0Bubite in zona genitala
- 3bubite/negi zona genitala
- 1Bubite mici si albe pe scrot si penis
- 1Mi-am rănit labia mică din greșeală