Am niste bubite in vagin
Am fost la medic mi-a zis ca sunt însărcinată în 5 săptămâni. De atunci mi-a iesit ca un fel de coș pe colul uterin nu am mai fost la medic akum am 13 săptămâni și mi s-au înmulțit bubitele alea in vagin si la intrare in vagin oare ce e și de la ce provin ???
5 comentarii
Este posibil sa fie condiloame. Mergeti la gine sau la derma.
Nu afecteaza fatul, dar uneori pot creste mult in timpul sarcinii si pot produce disconfort sau pot sangera. Daca sunt prezente la momentul nasterii pe cale vaginala se pot transmite la copil.
Sotul meu are niste negi și sar putea sa am exact ce ati spus dar eu sunt plecată în londra și aici nu pot merge la niciun medic deoarece nu am medic de familie si nu ma ia nimeni in considerare.oare există ceva ca sa pot lua de la farmacie?
1. Nu stiu sigur ca acesta este diagnosticul pentru ca nu v-am consultat.
2. Deoarece sunteti gravida nu se pot folosi decat anumite tratamente, nu toate.
3. Cred ca un UK aceste tratamente nu sunt over the counter, iar crioterapia cu azot se poate face doar la cabinete medicale.
2. Deoarece sunteti gravida nu se pot folosi decat anumite tratamente, nu toate.
3. Cred ca un UK aceste tratamente nu sunt over the counter, iar crioterapia cu azot se poate face doar la cabinete medicale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2punctulete mici albe
- 3ceva ciudat... mi-a aparut pe una din labii o bubitza, ca un cos
- 3pare un cos in zona genitala
- 9bubite in zona genitala
- 3bubite insotite de mancarime
- 7degeratura la picior, bubite in zona genitala
- 7puncte albe pe testicule si pe penis
- 7de vrei trei ani ma lupt cu niste bube urate in zona genitala, ce sa mai fac?
- 4probleme zona intima
- 9Bube zona genitala
- 2O 'mergeluta' sub piele in zona labiilor mici
- 1Un fel de bubite in apropierea zonei genitale
- 3bubite/negi zona genitala
- 0Candidoza?
- 0Herpes genital? Infectie doar?
- 0Bubițe mici în zona intimă
- 2Vezicule/bubițe la nivel pubian(muntelui Venus)
- 0Bube și scurgere în zona intima
- 0Remedii herpes genital + usturime la mers și urinare?
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala