Gingii dureroase
Buna! Am o problema, gingia de la dintii de jos ma doare cand ma trezesc si cateodata imi curge sange atunci cand ma spal pe dinti, iar la gingia de sus am o bubita de culoarea gingiei care nu pare sa aiba puroi si pe care o am de mai mult de un an si una care mi-a aparut acum cateva zile, iar in locul respectiv la varf s-a umflat putin. Mentionez ca am fost de 2 ori operata de chist la gingie si am avut dintii cu pricina extrasi, asa ca acum am o coroana de portelan pe toti dintii de sus din fata. As vrea sa stiu in special de ce ma doare gingia de jos dimineata si de ce am abcesul de sus ? Ar trebui sa ma ingrijorez?
2 comentarii
Buna ziua, din cele povestite de dumneavoastra se pare ca ati avut tratamente dentare complexe. Situatia dintilor se rezolva intr-un fel sau altul, dar este nevoie de un consult si niste investigatii mai ample ( radiografii de detaliu, posibil si panoramica sau CT ). Daca sunteti/ ajungeti in Bucuresti ma puteti contacta pentru o consultatie sau mergeti la medicul dumeavoastra dentist. Este foarte importanta si urmarirea in timp a tratamentelor efectuate. Multa sanatate!
Buna ziua,
In primul rand o radiografie facuta pe zona respectiva sau chiar un computer tomograf daca pe radiografie nu vom vedea nimic, si neaparat un consult, sa vedem exact cum arata in cavitatea bucala, doar din descrierea dumneavoastra nu este suficient sa va dau un sfat. Puteti sa ne puneti si aici radiografia sau sa veniti la un consult cu tot cu radiografie facuta.
Da, ar trebui sa va faceti griji si sa actionati pentru a gasi cauza si apoi a fi tratata / eliminata!
O zi buna!
In primul rand o radiografie facuta pe zona respectiva sau chiar un computer tomograf daca pe radiografie nu vom vedea nimic, si neaparat un consult, sa vedem exact cum arata in cavitatea bucala, doar din descrierea dumneavoastra nu este suficient sa va dau un sfat. Puteti sa ne puneti si aici radiografia sau sa veniti la un consult cu tot cu radiografie facuta.
Da, ar trebui sa va faceti griji si sa actionati pentru a gasi cauza si apoi a fi tratata / eliminata!
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme la gingii
- 2gingii colorate, va rog un rspuns
- 3gingiile nu imi sangereaza... paradontoza?
- 9caninul si gingie umflata mai tot timpul
- 6De 3 zile fac febra, undeva intre 38-39 oscileaza, treptat mi s-au umflat gingiile
- 3Durere de gingi
- 3Durere la gingii sanatoase? Ajutor!
- 1Durere de Gingii si dinti, Amortesc dintii
- 7Afectiune gingivala
- 3Bucatica de carne crescuta la gingie
- 3Imi ies gingiile printre dinti
- 2Gingie crescuta, help
- 1Dupa extractie
- 1Gingie umflata intre incisivii centrali
- 1Problemă cu gingia.
- 1un sfat daca se poate
- 1gingie rupta