Gingii dureroase

02-06-2018
Bibii
Nu este medic/terapeut
Bibii
Buna! Am o problema, gingia de la dintii de jos ma doare cand ma trezesc si cateodata imi curge sange atunci cand ma spal pe dinti, iar la gingia de sus am o bubita de culoarea gingiei care nu pare sa aiba puroi si pe care o am de mai mult de un an si una care mi-a aparut acum cateva zile, iar in locul respectiv la varf s-a umflat putin. Mentionez ca am fost de 2 ori operata de chist la gingie si am avut dintii cu pricina extrasi, asa ca acum am o coroana de portelan pe toti dintii de sus din fata. As vrea sa stiu in special de ce ma doare gingia de jos dimineata si de ce am abcesul de sus ? Ar trebui sa ma ingrijorez?
2 comentarii
0
02-06-2018, ora 17:51
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, din cele povestite de dumneavoastra se pare ca ati avut tratamente dentare complexe. Situatia dintilor se rezolva intr-un fel sau altul, dar este nevoie de un consult si niste investigatii mai ample ( radiografii de detaliu, posibil si panoramica sau CT ). Daca sunteti/ ajungeti in Bucuresti ma puteti contacta pentru o consultatie sau mergeti la medicul dumeavoastra dentist. Este foarte importanta si urmarirea in timp a tratamentelor efectuate. Multa sanatate!
0
03-06-2018, ora 09:51
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
In primul rand o radiografie facuta pe zona respectiva sau chiar un computer tomograf daca pe radiografie nu vom vedea nimic, si neaparat un consult, sa vedem exact cum arata in cavitatea bucala, doar din descrierea dumneavoastra nu este suficient sa va dau un sfat. Puteti sa ne puneti si aici radiografia sau sa veniti la un consult cu tot cu radiografie facuta.
Da, ar trebui sa va faceti griji si sa actionati pentru a gasi cauza si apoi a fi tratata / eliminata!
O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: