Problema la gingii
Am observat chiar azi cand mi-a intrat ceva printre dinti ca gingia de la dintele din mijloc de jos s-a desprins. Nu mai aveam ata dentara asa ca am folosit o scobitoare sa scot acel ceva dintre dinti. Cred ca am atins o zona a gingii si a inceput sa curga si cand ma uit in zona specificata mai sus cu scobitoarea (partea de jos a dintilor) am observat ca pot trece cu usurinta dedesuptul gingiei si ca am scos ceva alb dedesuptul gingiei (presupun ca era mancare, nu altceva). Am specificat asta pentru ca eu cred ca este o problema destul de serioasa daca a ajuns mancarea dedesuptul gingiei.
1 comentarii
M-am uitat din nou si am observat ca dintele de joc din mijloc si stiu ca nu e nici un dinte in mijloc ma refer ca dintele indreptat spre stanga cum te uiti in mijloc e dat putin in spate. Adica acel dinte nu e drept si nu cred ca ajunge gingia acolo pentru ca nu poate sa atinga dintele. Dar totusi culoarea in loc sa fie roz e o nuanta de violet sau mov. e putin mai inchis la culoare deci nu cred ca e asa de grav. Oricum maine merg la dentist ca trebuie sa imi scot o carie si pot sa intreb si acolo ce se intampla.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1prb cu gingia
- 4probleme cu giniga... cred!
- 9sutura incompleta linga punte dupa rezectie apicala
- 3gingiile nu imi sangereaza... paradontoza?
- 18Gingie ridicata!!!!!
- 1retragere gingii
- 8canin ramas in gingie
- 6De 3 zile fac febra, undeva intre 38-39 oscileaza, treptat mi s-au umflat gingiile
- 1implant dentar, gingia vindecata dar era deschisa se vedea osul
- 6Sângerări gingivale
- 1Dupa extractie
- 1Gingie umflata intre incisivii centrali
- 1un sfat daca se poate
- 4Rupere gingie!!!
- 0Umflatura gingie
- 2Gingii dureroase
- 5Gingie dureroasa
- 2Cancer gingival?
- 1Umflatura gingie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: