gingie dupa operatie
Buna ziua !
Acum trei saptamani am avut o interventie la maxilar pt extractia unui rest de radacina. A fost efectuat un lambou, dupa 10 zile s-au scos atele, chirurgul spunandu-mi ca gingia se vindeca bine. Mi-a spus sa merg la un nou control peste o luna. Acum, la 21 de zile de la interventie, gingia este pe alocuri mai rosie, putin umflata si o simt usor amortita. Nu ma doare deloc zona respectiva. Este normala aceasta reactie ? cat dureaza refacerea completa a gingiei dupa o astfel de interventie ?
Acum trei saptamani am avut o interventie la maxilar pt extractia unui rest de radacina. A fost efectuat un lambou, dupa 10 zile s-au scos atele, chirurgul spunandu-mi ca gingia se vindeca bine. Mi-a spus sa merg la un nou control peste o luna. Acum, la 21 de zile de la interventie, gingia este pe alocuri mai rosie, putin umflata si o simt usor amortita. Nu ma doare deloc zona respectiva. Este normala aceasta reactie ? cat dureaza refacerea completa a gingiei dupa o astfel de interventie ?
3 comentarii
Nu te ingrijora, e normal sa mai fie rosie, inflamata putin, datorita traumei. Se va vindeca dupa o luna de zile, in unele cazuri dureaza si mai mult.
Daca nu ai infectie, atunci esti OK.
Daca nu ai infectie, atunci esti OK.
O potentiala infectie cum ar trebui sa se manifeste astfel incat sa stiu daca am sau nu asa ceva ?
Pai te-ar durea daca ar fi infectata, si s-ar si umfla.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme la gingii
- 4infectie...?
- 3gingia din jurul dintilor de sus a inceput sa se innegreasca, o fi de la fumat?
- 3gingiile nu imi sangereaza... paradontoza?
- 1retragere gingii
- 6Afectiuni ale gingiilor
- 1implant dentar, gingia vindecata dar era deschisa se vedea osul
- 1dezlipire gingie urmare accident
- 1Gingie umflata intre incisivii centrali
- 1Problemă cu gingia.
- 1Umflarea gingiei la o saptamana dupa scoaterea implantului dentar
- 4Rupere gingie!!!
- 2Bucată de gingie crescută
- 3Senzație de mancarime gingivala după detartraj
- 0Umflatura gingie
- 2Gingie care doare
- 1Presiune la nivelul gingiei
- 1Aștept un sfat de la un doctor stomatolog, va rog mult!!
- 2Despre gingie
- 1Dupa detartraj mi-au aparut puncte albe pe gingia de jos langa masele
Mai multe informații despre: gingia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: