Gemetele la copii in somn
as dori sa stiu dc la un copil de 1 an si 5 luni este normal sa geama in somn, noaptea. nu geme foarte des, dar a avut cateva nopti in care a gemut consecutiv si acum vad ca s-a linistit. in noptile in care gemea se si trezea plangand, aproape tipand si se linistea dc o mangaiam sau o luam in brate.
5 comentarii
Orice face copilul arata o problema care se vede in general de abia mai tarziu. Sunt semne care pt. un medic (homeopat) bun arata indicatii clare ceva nu este in ordine. Gemutul cat si sculatul din somn in acest mod sunt considerate in homeopatie simptome si indica anumite remedii homeopate care pot inlatura cauza de la care apar.
Astfel de probleme isi cauza des intr-o trauma din timpul sarcinii sau a nasterii si chiar daca aceste simptome se pot atribui unor anumite vise, astfel de vise si manifestari reprezinta tot un simptom in sine.
Boala intotdeauana apare intai pe planul psihic inainte de a se manifesta organic, indiferent de ce este vorba.
Puteti consulta un medic homeopat cu experienta care poate gasi cauza si remediul vindecator cu usurinta, dupa simptomele prezente. Cu siguranta ca nu sunt singurele, dar ele nu sunt remarcate decat de un medic homeopat cu experienta fiind considerate ceva normal pt. un om fara experienta.
Astfel de probleme isi cauza des intr-o trauma din timpul sarcinii sau a nasterii si chiar daca aceste simptome se pot atribui unor anumite vise, astfel de vise si manifestari reprezinta tot un simptom in sine.
Boala intotdeauana apare intai pe planul psihic inainte de a se manifesta organic, indiferent de ce este vorba.
Puteti consulta un medic homeopat cu experienta care poate gasi cauza si remediul vindecator cu usurinta, dupa simptomele prezente. Cu siguranta ca nu sunt singurele, dar ele nu sunt remarcate decat de un medic homeopat cu experienta fiind considerate ceva normal pt. un om fara experienta.
Buna, vazand raspunsul d/lui, d/mei scarface, vreau sa iau si eu legatura cu un medic hemeopat foarte bun. Am o fetita de 1 anisor si 4 luni care de la varsta de vreo 6/7 luni, si.a transformat somnul linistit intr/unul marait, .. geme scanceste, se ridica in fund si se culca in alt colt al patului, si nici nu prea vorbeste decat asa pe limba ei, in rest executa toate comenzile si intelege tot.
Astept raspuns
multumesc
Astept raspuns
multumesc
locuiesc in tulcea. vreau un medic hemeopat f bun
Mergeti in Bucuresti la Dr. Ileana Rindasu, in Tulcea este dificil de gasit pe cineva bun.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11viermisori???
- 2bebele meu adoarme leganandu-se.
- 3somnul copilului de 9 luni
- 3refuza sa doarma
- 13opium si stramoniu pentru un copil de 14 luni
- 11baietelul meu se ineaca in somn
- 4intrerupere tratament montelukast
- 3somn agitat la copil de 4 luni
- 1Somnul copilului de 1 an si 2 luni
- 21Bebelusul doarme toata noaptea - afla ce tehnica trebuie sa folosesti
- 9Copilul meu de 10 ani nu poate dormi singur
- 9Copil de 4 luni (alaptat exclusiv la san) care se trezește foarte des noaptea
- 2Sfaturi somn fetita de 2 ani și 2 luni
- 1Copil4ani si jumatate nu doarme noaptea
- 0Bebe doarme prea mult
- 0Faza de somn care apare in fiecare zi cu câte doua ore mai tarziu
Mai multe informații despre: Somnul copilului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: