Indigestie, balonare ma doare burta ma stric la stomac

23-05-2021
SandraMarin
Nu este medic/terapeut
SandraMarin
Buna de cam o lună am început să mă balonez foarte tare si ma doare burta. Nu inteleg de unde a apărut aceasta problema in conditiile in care eu mereu am avut si am in continuare o viață sănătoasă mananc sănătos mereu am avut grija la acest aspect. Totusi am aceste simptome, am început să iau si probiotice prebiotice dar nu simt ca ceva s.ar îmbunătăți. Din fericire nu am vazut sa am sânge în scaun sau alte simptome mai grave, ci doar atat, balonare ma doare burta ma stric la stomac. Aceste simptome au apărut lună trecuta după ce am fost operată de polip genital in urma unei candidoze banale dar care nu se ducea cu niciun tratament. Acum după intervenție sunt bine, m.am tratat doar cu ovule si supozitoare nu am luat pastile nu inteleg de unde aceasta problema. Eu in trecut nu am mai avut niciodată asa ceva ba din contra am avut mereu o sănătate foarte buna. Mi.am făcut deja o programare la un medic gastro enterolog dar până atunci as aprecia un sfat, ce as putea sa mai fac. Medicul ginecolog mi.a spus că unul din polipi a apărut din cauza unor dereglari hormonale, în urma carora eu acum iau anticonceptionale prescrise de medicul ginecolog: microgynon. Însă am avut probleme cu balonarea inainte sa primesc tratamentul cu anticonceptionale. Ma poate ajuta cineva cu un sfat cam ce ar putea fi? La început m.am gândit ca din cauza intervenției chirurgicale, flora mea intestinala ar fi putut fi afectată de antibiotice dar mi.am adus aminte ca nu am luat tratament pe baza de antibiotice, ci ovule (pentru vaginita, candidoza, protectia florei vaginale) si supozitoare (cu rol antiinflamator) si capsule (Astarte pentru flora vaginla, sunt naturale nu interferează cu niciun alt medicament). Ar putea avea cineva un raspuns pentru mine? Multumesc.
1 comentarii
0
24-05-2021, ora 10:13
Dr. Ditoiu Alecse Valerian
Gastroenterologie, Bucuresti
Dr. Ditoiu Alecse Valerian
Nu trebuie sa luati nimic, trebuie aflata cauza, deci mergeti la un gastroenteorlog din zona dvs. Cu stima
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • E normal să mă balonez atât de tare indiferent ce și cât mănânc?
  • Balonare imediat după masă - cauze și tratament
  • Topul alimentelor care provoacă balonare
  • Balonarea: alimente de evitat și ce să adaugi în dieta ta
  • Noi metode de a preveni balonarea în cazul dietelor bogate în fibre
  • Balonări supărătoare? Lista alimentelor indicate și contraindicate
  • Ce poate ascunde balonarea - afecțiuni cu balonare frecventă
  •