Dieta pentru oxalati

Acum 2 zile am fost la control dupa ce am avut 3 pietre mari la rinichiul drept. S-a efectuat litrotritia pe rand la cele 3 pietre pe parcursul a 3 luni, acum imi este mult mai bine doar ca sunt foarte balonata si trebuie sa tin o anumita dieta. Am facut analiza nisipului si am aflat ca este oxalat. Am inteles ca sunt baloanata de la lichidele pe care le consum ( 2 litri pe zi), dar nu prea stiu ce anume pot manca ca sa preintimpin reaparitia pietrelor. Multumesc mult.
4 comentarii

BUNA! Am facut si eu litrotitie la ambi rinichi.Am facut analiza "unei pietre", iar pe biletul ce continea rezultatul era scri si ce am voie si ce nu am voie sa consum.

Buna, multumesc ca ai raspuns dar ai avut oxalati si daca da ce ai voie sa mananci.Multumesc astept raspuns

Buna, multumesc ca ai raspuns dar ai avut oxalati si daca da ce ai voie sa mananci.Multumesc astept raspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sufar de balonare de foarte multi ani (mai mult de 10)
- 4Ce pot face pt ca am dureri destul de suparatoare, ameteli (nu tot timpul), greata
- 3sunt insarcinata sii beau fffff multa apa
- 9vreun remediu natural?
- 2Balonare
- 3piatra la rinichi
- 13Umflatura a abdomenului in partea dreata jos
- 4probleme cu rinichii
- 5balonare dupa fiecare masa
- 0piatra la rinichi
- 3Dureri si panica
- 3bebe nu bea apa
- 9Nervi la stomac, balonare, diaree, greata
- 7Help.. sarcina?
- 6Tratament constipatie si balonare
- 0Balonare excesivă! Scaun deschis la culoare.
- 3Borborisme
- 3Balonare, crampe abdominale, lipsa poftei de mancare
Mai multe informații despre: Balonarea pietrele la rinichi consumul de apa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: