gaze intestinale

buna ziua ma-r interesa ce as putea folosi pt gaze foarte urat mirositoare copii am folosit eubiotic fara niciun rezultat, analize la scaun am facut si toate au iesit bine flora intestinala polimorfa.
2 comentarii

Buna seara.
Alimentatia copilului trebuie sa fie echilibrata si zilnic sa contina legume si fructe proaspete. Excesul de proteine trebuie evitat. Sa consume apa plata, suc natural si ceai, supe si ciorbe de legume. Tranzitul normal (scaun zilnic) este asigurat si prin administrare de probiotic (Eubiotic de ex.)si eventual asociere de Debridat sirop. Daca exista manifestari sugestive pentru o suferinta digestiva, adresati-va unui gastroenterolog pediatru.
Alimentatia copilului trebuie sa fie echilibrata si zilnic sa contina legume si fructe proaspete. Excesul de proteine trebuie evitat. Sa consume apa plata, suc natural si ceai, supe si ciorbe de legume. Tranzitul normal (scaun zilnic) este asigurat si prin administrare de probiotic (Eubiotic de ex.)si eventual asociere de Debridat sirop. Daca exista manifestari sugestive pentru o suferinta digestiva, adresati-va unui gastroenterolog pediatru.

Bună ziua piciul meu are 5 ani, a făcut în primele zile diaree şi febră pina la 39, apoi mai bine dar cu mucozităţi şi la a şaptea zi cu puţin singe, gazele sunt foarte urita mirositoare, îi dau eubioti, enterofuril, lactofiltru şi pancreatină ce mă sfătuiţi sunt disperată cind am văzut azi ca mia făcut cu singe

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4balonare dupa fiecare masa
- 3gaze pe colon - cum scap de ele?
- 3Intestinul gros-gaze intestinale in exces!
- 5Durere in partea dreapta, gaze, puls crescut, varsaturi, tremur
- 6am un fel de gaze vaginale si nu inteleg care ar fi motivul aparitiei acestora
- 8operatie de fisura anala
- 7ulei de masline expirat
- 5gaze intestinale in exces!
- 5sindrom ascitic in obsv. proces infiltrativ colon descendent. biopsii
- 3Dureri si panica
- 7Gaze cronice si urat mirositoare
- 8Durere abdominala, balonare, defecatie incompleta
- 2ce ar putea fi? gaze pe care nu le pot elimina
- 0Probleme stomac !
- 0Boala Crohn sau nu ?
- 2Gaze intestinale excesive
Mai multe informații despre: Gazele intestinale