gaze intestinale
![MARI1234](/arata_img.php?img=cont_135054.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
buna ziua ma-r interesa ce as putea folosi pt gaze foarte urat mirositoare copii am folosit eubiotic fara niciun rezultat, analize la scaun am facut si toate au iesit bine flora intestinala polimorfa.
2 comentarii
![Dr. Marcovici Tamara-Marcela](/arata_img.php?img=cont_143662.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara.
Alimentatia copilului trebuie sa fie echilibrata si zilnic sa contina legume si fructe proaspete. Excesul de proteine trebuie evitat. Sa consume apa plata, suc natural si ceai, supe si ciorbe de legume. Tranzitul normal (scaun zilnic) este asigurat si prin administrare de probiotic (Eubiotic de ex.)si eventual asociere de Debridat sirop. Daca exista manifestari sugestive pentru o suferinta digestiva, adresati-va unui gastroenterolog pediatru.
Alimentatia copilului trebuie sa fie echilibrata si zilnic sa contina legume si fructe proaspete. Excesul de proteine trebuie evitat. Sa consume apa plata, suc natural si ceai, supe si ciorbe de legume. Tranzitul normal (scaun zilnic) este asigurat si prin administrare de probiotic (Eubiotic de ex.)si eventual asociere de Debridat sirop. Daca exista manifestari sugestive pentru o suferinta digestiva, adresati-va unui gastroenterolog pediatru.
![Elena vrancean](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună ziua piciul meu are 5 ani, a făcut în primele zile diaree şi febră pina la 39, apoi mai bine dar cu mucozităţi şi la a şaptea zi cu puţin singe, gazele sunt foarte urita mirositoare, îi dau eubioti, enterofuril, lactofiltru şi pancreatină ce mă sfătuiţi sunt disperată cind am văzut azi ca mia făcut cu singe
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4balonare dupa fiecare masa
- 2gaze stomacale
- 3Intestinul gros-gaze intestinale in exces!
- 4are mereu gaze si "flatulatii"...mereu, in fiecare zi, la orice ora din zi..
- 5Durere in partea dreapta, gaze, puls crescut, varsaturi, tremur
- 6Gaze intestinale, balonare, stomac greu imediat dupa ce mananc
- 13Am probleme cu gaze intestinale..
- 5gaze intestinale in exces!
- 0dureri burta
- 3sunt balonata, constipata, am gaze, imi forfote burta
- 3balonare gaze la stomac
- 8Durere abdominala, balonare, defecatie incompleta
- 0Probleme stomac !
- 4Ragai si trag parturi
- 5Litiaza biliara - Interventie sau nu?
- 0Boala Crohn sau nu ?
Mai multe informații despre: Gazele intestinale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: