Boala Crohn sau nu ?
Bună seara, sunt Adrian și am 28 de ani.De aprox.5 ani ma confrunt cu probleme de tranzit, foarte multe scaune apoase, indiferent de alimentație, de mai multe ori pe săptămână.Pe lângă asta am gaze foarte multe și nu le pot elimina prin flatulenta decât foarte greu, durerea în parte dreapta cca 3 cm diagonala de ombilic.Am făcut acum 3 ani o colonoscopie unde am avut dig.sindrom colon iritabil și am primit normix, cu care am mers bine.
De un an de zile nu prea mai își face efectul asa ca am decis sa merg la doctor...am ajuns la medicul cu nr 5 la care am făcut iarăși colonoscopie.Am primit regim fara gluten si lactate, Budenofalk 3mg 3 luni conform schema, iar rezultatul după anatomia patologica este ILEITA acuta ușoară eroziva nespecificata.
Tratamentul merge cât de cât ok, nu am mai avut scaune moi, dar ma chinuiesc gazele pe care nu le pot elimina cu nimic medicamentos și durerea din partea dreapta mai puțin. În decurs de 6 luni am slăbit 12 kg?
Este boala Crohn sau ce pot face sa numai slăbesc ?
Cu stima.
De un an de zile nu prea mai își face efectul asa ca am decis sa merg la doctor...am ajuns la medicul cu nr 5 la care am făcut iarăși colonoscopie.Am primit regim fara gluten si lactate, Budenofalk 3mg 3 luni conform schema, iar rezultatul după anatomia patologica este ILEITA acuta ușoară eroziva nespecificata.
Tratamentul merge cât de cât ok, nu am mai avut scaune moi, dar ma chinuiesc gazele pe care nu le pot elimina cu nimic medicamentos și durerea din partea dreapta mai puțin. În decurs de 6 luni am slăbit 12 kg?
Este boala Crohn sau ce pot face sa numai slăbesc ?
Cu stima.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ragaieli tot timpul si eliminare gaze
- 4balonare dupa fiecare masa
- 3gaze pe colon - cum scap de ele?
- 86boala Crohn si ma simt inca foarte slabita
- 3Crohn - colonoscopie - contraindicatie Fortrans
- 5gaze intestinale in exces!
- 2Colici, gaze, probleme stomacale sau altceva?
- 5sindrom ascitic in obsv. proces infiltrativ colon descendent. biopsii
- 3sunt balonata, constipata, am gaze, imi forfote burta
- 2gaze intestinale
- 0Tratament pentru: Helicobacter pilory: balonare, gaze intestinale, colon iritabil?
- 2ce ar putea fi? gaze pe care nu le pot elimina
- 0gazele
- 11Gaze
- 4Ragai si trag parturi
- 2Durere de stomac, pliurile din stomac ingrosate
- 3Gaze intestinale cu aritmie
Mai multe informații despre: Boala Crohn Gazele intestinale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: