Faringita cronica

Buna ziua! De 3 luni am acelasi simptom si anume o durere la inghitire care se simte doar pe partea stanga, exact pe amigdala iar ganglionii limfatici sunt umflati.
Am fost de 3 ori la consult ORL unde mi s-a pus diagnostic de faringita cronica. In urma examinarii cu oglinda, exudatului si raclatului si prezentarii unui CT cranian s-a ajuns la concluzia ca simptomul ar fi in context de reflux gastric. Am urmat tratament pentru reflux, calmante pentru gat si spray nazal pentru inlaturarea unor secretii care se scurgeau pe peretele gatului si acidul s-a linistit iar secretiile au disparut. Problema este ca durerea nu trece. Inca simt gatul inflamat si am senzatii dureroase la inghitire. Oare ce pot sa fac? Au trecut deja 3 luni si inca ma lupt cu aceasta problema.
Am fost de 3 ori la consult ORL unde mi s-a pus diagnostic de faringita cronica. In urma examinarii cu oglinda, exudatului si raclatului si prezentarii unui CT cranian s-a ajuns la concluzia ca simptomul ar fi in context de reflux gastric. Am urmat tratament pentru reflux, calmante pentru gat si spray nazal pentru inlaturarea unor secretii care se scurgeau pe peretele gatului si acidul s-a linistit iar secretiile au disparut. Problema este ca durerea nu trece. Inca simt gatul inflamat si am senzatii dureroase la inghitire. Oare ce pot sa fac? Au trecut deja 3 luni si inca ma lupt cu aceasta problema.
1 comentarii

Buna Mihai.Ce ai rezolvat pana la urma cu faringita.Si eu o am de 3 luni si ni.mi trece cu nimic

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11amigdalita sau faringita ?
- 72probleme cu nasul - sunt intr-o dilema
- 3Faringita cronica? care persista - need help
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 18probleme cu gatul
- 5Rinosinuzita si faringita
- 3baile de sulf pot determina faringita?
- 8Aerosoli: probleme cu faringita
- 5Vitamina A pentru faringita atrofica
- 5Faringita cr si candida
- 4HIV, Mononucleoza, Faringita Streptococica?
- 5Diagnosticat: Faringita cronica
- 10Eudat faringian
- 7m-a diagnosticat cu amigdalita, faringita
- 4Faringita
- 1faringita persistenta de mai bine de o luna
- 4Simptome multiple faringe-lueta-limba
- 3Problema cu amigdalele. Faringita acuta?
- 1Bebe 7 luni refuza laptele
Mai multe informații despre: Faringita inflamatia faringelui
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: