Ganglioni umflati
Buna ziua, domnul doctor. De cateva zile am un ganglion umflat fix sub mandibula. Acesta este aproximativ destul de mare, sa zic cat un bob de mazare. Nu doare la atingere si este imobil. Am avut si amigdalele inflamate cu o saptamana inainte si durere in gat la inghitire. Imi puteti spune si mie, va rog, ce m-ati sfatui sa fac?
3 comentarii
consult la ORL si la Stomatolog
NU mai palpezi ganglionii
NU mai palpezi ganglionii
Buna ziua dl doctor...v-am mai scris cu ceva timp inainte in legatura cu niste intepaturi in gat...acelea au trecut...intre timp am facut si o eco la tiroida (fac periodic control ) si in cealalta parte decat am avut intepaturile dna doctor a spus ca se observa un ganglion inflamat, dar nu este problema avand in vedere ca tocmai trecusem printr-un episod de raceala..
Aseara, din intamplare m-am palpat in partea aceea si..mai jos putin de amigdala simt in exteriorul gatului..dar numai in anumita pozitie(mail ales daca tin capul aplecat in partea opusa) o mica galma tare care pare rotunda si care nu se vede in exterior...imi amintesc ca am simtit-o si acum vreo 2 luni...tot la fel..in acea parte am si o masea unde tot fac abces..nu am ajuns inca la stomatolog dar...ce ar poate fi?am facut toate analizele de sange(chiar de 2 ori); eco cu bariu la stomac - toate ok + radiografie la dinti (unde s-a vazut proiul de la maseaua aceea)+eco tiroida de care v-am spus. Am mers la medicul de fam+s ORL-isti si un medic boli interne cu max 1 luna in urma.
Multumesc mult de raspuns,
Aseara, din intamplare m-am palpat in partea aceea si..mai jos putin de amigdala simt in exteriorul gatului..dar numai in anumita pozitie(mail ales daca tin capul aplecat in partea opusa) o mica galma tare care pare rotunda si care nu se vede in exterior...imi amintesc ca am simtit-o si acum vreo 2 luni...tot la fel..in acea parte am si o masea unde tot fac abces..nu am ajuns inca la stomatolog dar...ce ar poate fi?am facut toate analizele de sange(chiar de 2 ori); eco cu bariu la stomac - toate ok + radiografie la dinti (unde s-a vazut proiul de la maseaua aceea)+eco tiroida de care v-am spus. Am mers la medicul de fam+s ORL-isti si un medic boli interne cu max 1 luna in urma.
Multumesc mult de raspuns,
1 nu se recomanda sa te palpezi.. daca nu doresti dureri de cap si stres gratuit
2 rezolvi cu stomatologia si dispare ganlionnul
2 rezolvi cu stomatologia si dispare ganlionnul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12carnita glanda salivara.poate paranoia
- 5Ganglioni umflati, gat umflat pe exterior, candidoza
- 0Ganglioni de aproape 4 ani
- 7Ganglion submandibular inflamat
- 2infectie masea in urma tratamentului pe canal
- 5Ganglioni laterocervicali inflamati
- 0Ce poate fi?
- 6Miros urat ureche si ganglioni imflamati
- 0Ganglion umflat?
- 1Ganglion sau altceva?
- 1Poate fi cancer?
- 3Ganglioni submandibulari mariti
- 1Cariile si ganglionii
- 6Analize medicale
- 8Ganglioni inflamti in timpul sarcinii!!!
- 0Ganglioni inflamati gat
- 2Problema orl ajutor - ganglioni inflamati la gat
- 1Ganglion supraclavicular
- 7Posibil Hiv?
- 2Ganglioni foarte durerosi dar nu inflamati
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: