Ganglioni pe gat lateral la copilas de 1 an
Buna ziua!
sper sa pot obtine un sfat, o idee despre ce pot reprezenta acesti ganglioni palpabili de pe gatului copilasului meu. Se simt la palpare 2 micuti, cam cat un bob de mazare, pe gat doar pe partea dreapta lateral.
Mi i-a semnalat pediatra la controlul de rutina dinaintea vaccinarii si cand am intrebat-o a spus ca "e o usoara adenopatie si crede ca nu are nimic. Stiu ca medicii nu sunt zei dar nu ma astept cand e vorba de un copilas sa iti dai cu parerea despre ce crezi ci sa incerci sa explici parintelui cat mai concis despre ce e vorba, nu sa ridici din umeri daca mai insista.
Copilasul nu a fost racit pana in prezent niciodata si nici alta boala nu a avut, Slava Domnului.
Mananca bine, e energic, vesel, acum invata primii pasi.
Ma ingrijoreaza ca de 2 saptamani cel putin de cand mi-au fost aratati acei ganglioni, nu s-au retras. Nu stiu insa de cand ii are. La 9 luni nu ii avea cand am mai fost la controlul de rutina.
Multumesc
sper sa pot obtine un sfat, o idee despre ce pot reprezenta acesti ganglioni palpabili de pe gatului copilasului meu. Se simt la palpare 2 micuti, cam cat un bob de mazare, pe gat doar pe partea dreapta lateral.
Mi i-a semnalat pediatra la controlul de rutina dinaintea vaccinarii si cand am intrebat-o a spus ca "e o usoara adenopatie si crede ca nu are nimic. Stiu ca medicii nu sunt zei dar nu ma astept cand e vorba de un copilas sa iti dai cu parerea despre ce crezi ci sa incerci sa explici parintelui cat mai concis despre ce e vorba, nu sa ridici din umeri daca mai insista.
Copilasul nu a fost racit pana in prezent niciodata si nici alta boala nu a avut, Slava Domnului.
Mananca bine, e energic, vesel, acum invata primii pasi.
Ma ingrijoreaza ca de 2 saptamani cel putin de cand mi-au fost aratati acei ganglioni, nu s-au retras. Nu stiu insa de cand ii are. La 9 luni nu ii avea cand am mai fost la controlul de rutina.
Multumesc
1 comentarii
Faceti-i un set de analize ale sangelui, in special hemoleucograma si consultati un hematolog; el cu siguranta va avea mai multe idei despre aceasta adenopatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ganglioni submaxilari...lamuriti-ma!
- 3adenopatii
- 3ganglioni umflati
- 11ecografie cervicala
- 5Ganglioni gat
- 5Ganglioni submandibular inflamaţi de peste 2 luni
- 1Ganglion inflamat
- 6Ganglioni nedurerosi
- 1Ganglioni inflamatii gat
- 4toxoplasmoza?sau altceva?
- 2Ganglioni mariti