Ganglioni gât

Fetita mea de 1 an și 8 luni a avut mai multe viroze respiratorii de la inceputul lunii ianuarie. Toate s.au manifestat cu febra, nas curgător și tuse productiva. De 2 sapt are doar mucozitati, dar nu în exces. Am observat însă că ganglionii gatului sunt imflamati. Cei de sub ureche, în jos spre gat. Se simt doar la palpare, dar nu o doare când apăs. Este oare din cauza mucozitatilor sau trebuie investigații suplimentare?
1 comentarii

Buna ziua
Ganglionii laterocervicali ai fetitei sunt semn de aparare a corpului la un focar infectios de vecinatate. Este normal ca ei sa fie palpabili caci spuneti ca fetita a trecut prin mai multe viroze si are si in prezent rinoree. Nu trebuie sa faceti nimic, ei vor reveni la normal treptat dupa stingerea focarelor din sfera ORL. Sanatate !
Ganglionii laterocervicali ai fetitei sunt semn de aparare a corpului la un focar infectios de vecinatate. Este normal ca ei sa fie palpabili caci spuneti ca fetita a trecut prin mai multe viroze si are si in prezent rinoree. Nu trebuie sa faceti nimic, ei vor reveni la normal treptat dupa stingerea focarelor din sfera ORL. Sanatate !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ganglion marit la gat
- 50Ganglioni la cap, gat si sub brat
- 2Dureri mari la gat, sub maxilar.
- 10faringita cronica - ce se intampla daca nu fac operatia cu laser?
- 7Ganglion inflamat (polipi+sinuzita+carii)
- 11umflaturi pe pielea capului, ceafa, gat si in spatele urechii(ganglioni)
- 16ganglion stanga umflat
- 3Ganglioni umflati
- 5Ganglioni submandibular inflamaţi de peste 2 luni
- 5Ganglion inflamat sub maxilar
- 5Ganglioni laterocervicali inflamati
- 1Ganglion mărit..
- 6ganglioni inflamati
- 0Ce poate fi?
- 3Umflatura pe gât, spre ceafa
- 1Ajutati-ma - am la gat pe partea dreapta un ganglion care mă doare
- 2Ganglion inflamat
- 1Nevoie urgenta chirurgie ganglioni latero cervicali si submandibulari
- 6Ganglioni gat 3 ani
- 1Mergeți la medic
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: