Posibil Hiv?
Acum 20 de ani am întreținut relații sexuale cu un băiat pe care nu il cunoșteam foarte bine (greșeala vieții mele). După aproximativ 15 ani mi s-au inflamat ganglionii din jurul gatului care nici acum nu s-au micșorat, dupa 20 de ani de la faptă. Unuia i - am facut puncție și rezultatul a fost probleme stomatologice.. Dar sunt prea mulți... Am citit pe net articole despre Hiv și inflamarea ganglionilor și acum acest gand nu îmi dă pace, am întrat în panica!!! Singurul simptom pe care il am este o infecție vaginala. Pot să am Hiv???Vă rog din suflet să îmi răspundeți! Nu mai am somn, pofta de mâncare, mă gandesc doar la asta!!
7 comentarii
Ar fi destul de improbabil, dar nu imposibil, sa aveti HIV de 20 de ani, fara alte probleme pana acum. De obicei progresia infectiei fara tratament pana la ultimele stadii simptomatice este in jur de 10 ani. De ce nu faceti un test HIV ca sa va linistiti?
Testul se face la orice ora din zi? Vă întreb pentru că astăzi sunt de dimineață la serviciu. Sunt terminată, dacă am acest virus mi - a distrus familia, viața!!!! Mulțumesc pentru răspuns!
Se face oricand e deschis la recoltare. Nu trebuie pe nemancate.
Nu am putut să fac testul astăzi, nu se mai făceau recoltari cand am ajuns eu. Scuzați - mi indrazneala, dar vreau să vorbesc cu dv in particular. Pot să vă sun pe nr de fix? Mulțumesc!
Nu am nr de fix. Puteti scrie mesaj privat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5acum cateva zile am descoperit 4 ganglioni limfatici inflamati..
- 12Ganglioni mariti
- 6am un ganglion pe partea dreapta sub amigdala imi face mari probleme
- 3ganglion
- 5ganglionii gatului inflamati de o luna de zile
- 3chist sau ganglion?
- 4Ganglioni, nod in gat, amigdala inflamata
- 1Ganglion
- 1ecografie cervicala
- 1Ganglioni submandibulari inflamati
- 14Ganglioni pe gat si cervicali - limfom Non-Hodgkin
- 0umflatura ca un nod pe gat
- 0Ganglioni inflamați gat lateral !!!
- 2Ganglion inflamat submandibular
- 0Ganglion umflat, sub mandibula, stanga.
- 1Ganglion mare la gat!
- 1Ganglion in gat
- 3Ganglioni
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: