Ganglion
Bună ziua!
Am in spatele urechii drepte 3 ganglioni(daca ii pot numi asa), doi mai mici, unul mai umflat, iar in spatele urechii stange un alt ganglion mai micut. Ii am de foarte mult timp, de peste 6 ani.
Cateodata isi micsoreaza volumul, in alte dati cresc, dar niciodata nu dispar definitiv.
Am crezut ca este o alergie de la cercei, dar de cateva luni nu mai port cercei si umflaturile continua sa creasca sau sa descreasca.
Cateodata se usca si se rosesc foarte tare.
Am citit pe internet despre aceasta probleme si m-am ingrijorat foarte tare.
Analize de sange mi-am facut, o singura data am avut leucocitele crescute, dar peste ceva timp cand mi-am facut iar analizele, totul era bine.
As vrea sa imi fac alte analize si tot ce mai este necesar pentru a scapa de ei. Ce ar trebui sa fac?
Este grav? Ii am de multi ani, simptome nu prea am, rar sunt durerosi, deobiei cand se umfla periodic.
Multumesc !
Am in spatele urechii drepte 3 ganglioni(daca ii pot numi asa), doi mai mici, unul mai umflat, iar in spatele urechii stange un alt ganglion mai micut. Ii am de foarte mult timp, de peste 6 ani.
Cateodata isi micsoreaza volumul, in alte dati cresc, dar niciodata nu dispar definitiv.
Am crezut ca este o alergie de la cercei, dar de cateva luni nu mai port cercei si umflaturile continua sa creasca sau sa descreasca.
Cateodata se usca si se rosesc foarte tare.
Am citit pe internet despre aceasta probleme si m-am ingrijorat foarte tare.
Analize de sange mi-am facut, o singura data am avut leucocitele crescute, dar peste ceva timp cand mi-am facut iar analizele, totul era bine.
As vrea sa imi fac alte analize si tot ce mai este necesar pentru a scapa de ei. Ce ar trebui sa fac?
Este grav? Ii am de multi ani, simptome nu prea am, rar sunt durerosi, deobiei cand se umfla periodic.
Multumesc !
1 comentarii
Control medic Boli infectioase. Va va da trimiterile pentru analizele pe care le aveti de facut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 62 ganglioni la gat la fetita de 4 ani
- 0Ganglioni umflati, febra si un posibil herpes
- 4ganglionii mariti la gat
- 0ganglioni gat
- 3Ganglioni palpabili la gat
- 1Aftă bucală și ganglion inflamat
- 0Ganglioni inflamați gat lateral !!!
- 2Ajutor
- 0Ganglioni umflati
- 0Ganglion inflamat la cap
- 1Ganglion in gat
- 8Ganglioni inflamati gat de +2ani, pocnituri in urechi cand ighit, Proteina c reactiva marit
- 9Ganglioni submandibulari/latero jugulari
- 1Nevoie urgenta chirurgie ganglioni latero cervicali si submandibulari
- 7Ganglion laterocervical de 8 luni
- 2Ganglioni laterocervicali
- 1Ganglioni usor mariti, mi-e frica sa nu am cancer
- 2Ganglion sub maxilar
- 1Intrebare despre ganglioni sub maxilar!
- 0Disconfort la nivelul gatului
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat Ganglioni limfatici mariti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: