infectie ORL
Buna seara, as dori sa stiu daca este indicat la o infectie orl sa se faca concomitent tratament cu gentamicina injectabila si zinnat pastile. Mentionez ca persoana bolnava este tatal meu si are varsta de 83 de ani
12 comentarii
in infectii grave cu risc Vital.. DA se poate de administrat cate 2-3 antibiotice.
ce problema are si unde se trateaza?
ce problema are si unde se trateaza?
va multumesc pentru raspuns si pot sa mai adaug ca sufera de hipertensiune, prostata a fost operat de cataracta, are si picioarele umflate pana la genunchi nu mai are pofta de mancare, ameteste. tratamentul este dat de catre medicul de familie, d-na doctor ia sugerat o internare dar dansul refuza.
tot ce ati descris.. NU are nimic in comun cu Infectii RL.
cu siguranta are o problema grava la ficat.
trebuie facuta o ecografie si un tratament bun in sectie de interne sau Gastrologie
cu siguranta are o problema grava la ficat.
trebuie facuta o ecografie si un tratament bun in sectie de interne sau Gastrologie
Buna ziua. Numele meu este Mihai si am 28 de ani. In urma cu o jumatate de an am fost diagnosticat cu
stafilococ auriu in gat. Am facut tot felul de tratamente (injectii, medicamente naturale pe baza de propolis etc, gargara) si exudat in gat si tot nu am reusit sa scap de aceasta usturime in gat.
As dori si eu anumite sfaturi in legatura cu aceasta infectie si daca se poate o recomandare la un spital si la un anumit dr. pentru un control mai ananuntit. Ce repercursiuni are aceasta boala netratata la timp. Va multumesc si astept raspunsul dvstra.
stafilococ auriu in gat. Am facut tot felul de tratamente (injectii, medicamente naturale pe baza de propolis etc, gargara) si exudat in gat si tot nu am reusit sa scap de aceasta usturime in gat.
As dori si eu anumite sfaturi in legatura cu aceasta infectie si daca se poate o recomandare la un spital si la un anumit dr. pentru un control mai ananuntit. Ce repercursiuni are aceasta boala netratata la timp. Va multumesc si astept raspunsul dvstra.
Usturime in gat.. NU e de la infectie.
usturimea in gat este de la Refluxul gastroesofagian... care irita faringele.. si face mucoasa sensibila la orice infectie
deci Infectiea este secundara. pe 1 plan este boala gastrica
mergi si faci investigatiila Gastrologie
usturimea in gat este de la Refluxul gastroesofagian... care irita faringele.. si face mucoasa sensibila la orice infectie
deci Infectiea este secundara. pe 1 plan este boala gastrica
mergi si faci investigatiila Gastrologie
buna seara, de ceva timp am o jena in gat care ma deranjeaza, mi-am facut exudatul faringian si a iesit negativ dar scrie pe rezultat :fibra saprofita.Nu stiu ce este, ce trebuie sa fac?.Mentionez ca sap. trecuta am facut o infectie gingivala la dintii pusi.Am fost la stomatolog , mi-am facut radiografie, dar se pare ca nu e nimic la dinti, medicul mi-a zis ca s-ar putea sa fie de la materialul din care sunt facuti dintii. Credeti ca se poate, ca problema cu gatul sa fie tot de acolo? Va multumesc tare mult si va rog sa-mi dati un sfat.
pe analiza scriue Flora saprofita
nu e nimic deosebit.. este flora care ne inconjoara in mod obisnuit.
Deci problema este sau Alergica sau legata de tractul digestiv
faceti investigatii la gastrologie
nu e nimic deosebit.. este flora care ne inconjoara in mod obisnuit.
Deci problema este sau Alergica sau legata de tractul digestiv
faceti investigatii la gastrologie
buna dimineata.ma numesc iulia am 33 ani buc am o intrebare pentru Dr Flueraru in urma cu 3 saptam am avut o durere puternica de urechea am mers la farm am cump otocalm picaturi asta mi.a fost recomantat de farmacista durerea tot nu mi.a trecut am cump amoxicilina 10 durerea mi.a trecut dar nu auzeam am hotarat sa merg la dr acolo spunandu.mi k am avut o otita dar mi.a trecut si nu mai imi trebuie nici un tratament decat sa imi pun picaturi de rivanol in ureche.problema este k dureri de ureche nu mai am dar am zgomote tot timpul in ureche nu stiu ce sa mai fac va rog din suflet daca ma puteti aj cu un sfat ce sa fac? va doresc o zi minunata si astept un raspuns de la dv multa sanatate.
ai facut 2 greseli deja.. luand tratament dela farmacie fara sa sti ce ai
durerea in urechea poate fi si dela gat si de la o masea.
Otita poate fi externa, medie..s.a
asa ca mergi maine la ORL.. si vezi ce ai.. ca vine weekendul si te trezesti cu o complicatie si nu ai la cine sa mergi
durerea in urechea poate fi si dela gat si de la o masea.
Otita poate fi externa, medie..s.a
asa ca mergi maine la ORL.. si vezi ce ai.. ca vine weekendul si te trezesti cu o complicatie si nu ai la cine sa mergi
buna, v-am scris acum o saptamana despre tudor( 3 ani si 5 luni), cu otita seroasa.azi am fost la control dupa 7 zile de tratament.d-na doctor spune ca e bine adica nu mai are lichid in ureche.e posibil sa se retraga asa repede?poate sa reapara daca raceste iarasi?multumesc.am citit despre otita seroasa si m-am ingrijorat, am vazut ca poate duce la lipsa auzului.ar trebui sa fiu atenta in cazul in care reapare?mentionez ca a avut otita prima data acum o luna.multumesc din nou.o saptamana usoara.
daca tratamentul a fost coirect.. DA poate sa dispara lichidul foarte repede.
Ca sa nu mai apara.. este important sa aveti grija de respiratia nazala.
Ca sa nu mai apara.. este important sa aveti grija de respiratia nazala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am nevoie de un medic bun pentru afectiunile vestibulare
- 4urechile nu mai secreta ceara
- 3scaderea auzului la urechea dreapta
- 6De cand ma stiu am avut dureri ale urechilor.. acum am o hipoacuzie la urechea dreapta
- 10Ureche infundata, zgomotele de fond le aud foarte incet
- 9De vreo trei sapatamani simt o mancarime in urechi care este accentuata noaptea
- 11timpanoplastie - auz foarte prost
- 3am un handicap auditiv de 30% la urechea dreapta
- 11Am probleme cu auzul
- 13lipsa auzului dupa radioterapie
- 6am avut o raceala mai putenica, la un moment dat am simtit o pocnitura in urechea dreapta
- 3urechea stanga cea protezata, a scazut auzul drastic in 6 luni
- 4Pocnituri in urechea stanga si vertij
- 1Ganglion ureche, dureri de dinti.
- 2senzatie de presiune in ureche
- 30Apa in ureche - durere - ureche infundata
- 8falci umflate si ganglion umflat sub urechea stanga
- 7Durere in urechi
- 2Se infundă des urechea.
- 16ureche înfundată de cel mult 1 an de zile
Mai multe informații despre: Urechea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: