Ganglioni
Buna ziua. De cateva zile am inceput sa am niste dureri de gat si usoara arsura in ureche. Cu ocazia asta, am inceput sa ma palpez si sa constat ca am cativa ganglioni umflati. Se afla sub maxilar, gat si clavicula. Nu dor, dar ii simt acolo mai umflati. Sunt speriata rau fiind si ipohondra. Aseara mi s a facut rau de tot, nu stiu daca de panica sau bolile pe care cred ca le am. Nu stiu ce sa fac sa se retraga. De o saptamana imediat eu nu mai pot dormi noptile din cauza ganglionilor aparuti.
Am nevoie de ajutor.
Am nevoie de ajutor.
3 comentarii
1 varsta. inaltimea.si cate KG ai???
2starile acestea de pficata.. au ca si cauza o Alimentatie total incorecta si o hidratare insuficienta. inacest caz.. calitatea proasta a sangeui..duce la o proasta circulatie cerebrala..si ca urmare o gandire incorecta
3 ganglionii apar din 2 motive.. INFECTII Dentare. si un reflux gastro esofagian care irita gatul si intretine o faringo amigdaliuta cronica
asta trebuie sa excluzi si sa tratezi
2starile acestea de pficata.. au ca si cauza o Alimentatie total incorecta si o hidratare insuficienta. inacest caz.. calitatea proasta a sangeui..duce la o proasta circulatie cerebrala..si ca urmare o gandire incorecta
3 ganglionii apar din 2 motive.. INFECTII Dentare. si un reflux gastro esofagian care irita gatul si intretine o faringo amigdaliuta cronica
asta trebuie sa excluzi si sa tratezi
Am 20 de ani, inaltimea 1, 70 si 54 de kg. La stomatolog am fost recent si nu mai sesizase probleme. Cu privire la reflux, ma trezesc aproape de fiecare data cu o
Iritatie pe gat simtita la inghitire. Poate fi simptom al refluxului?
Iritatie pe gat simtita la inghitire. Poate fi simptom al refluxului?
Da. Este reflux în somn.
Schimba radical alimentația la cina
Pe forum găsești sute de postări unde am explicat ce nu ai voie seara sa consumi
Schimba radical alimentația la cina
Pe forum găsești sute de postări unde am explicat ce nu ai voie seara sa consumi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ganglion marit in zona gatului
- 8Secretii in gat, ca samantana
- 8falci umflate si ganglion umflat sub urechea stanga
- 7Ganglion inflamat (polipi+sinuzita+carii)
- 4Ganglioni
- 6Ganglioni nedurerosi
- 0am 2 noduli submandibula, va rooog mult un raspuns!!!!
- 1Ganglion inflamat de vreo 6 ani si chist la san? Ar putea fi asociate?
- 0Cauze ganglioni ureche?
- 0Ce poate fi?
- 0umflatura ca un nod pe gat
- 1Ganglion marit si limfocite in exces
- 1Ganglion sau altceva?
- 8Ganglioni inflamati gat de +2ani, pocnituri in urechi cand ighit, Proteina c reactiva marit
- 1Ganglion inflamat
- 9Ganglion inflamat in zona gâtului. Îmi este frica sa nu am limfom sau leucemie
- 3Ganglionii măriți și dureroși la antigere
- 1Ajutati-ma va rog, ganglion drept marit
- 3Adenopatie laterocervicala
Mai multe informații despre: ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: