ganglioni umflati
Ca sa incep asa de mic copil am avut probleme cu gatul tot faceam amigdalita faringita etc... de fiecare data ma tratam trecea etc. acum de vreo 2 luni de abia inghit, nasul cred ca de cand ma stiu in majoritatea timpului e infundat cateodata doar o nara cateodata ambele nari. Problema majora este insa cea cu gatul, cateodata am si senzatie ca ma sufoc, de tusit nu tusesc sau daca tusesc e foarte rar odata la 1-2 zile, dar inghit mai greu si desupra marului am un ganlion mic ala mai dispare. insa chiar sub mar in dreapta am o umflatura asa normal nu e vizibila sau nu se simte asa tare daca stau in pozitie dreapra insa daca las capul putin pe spate se simte ca e destul de mare. Mi sa zis ca e ganglion insa e ciudat faptul ca tot mam tratat cu antibiotice pentru gat am luat si pastile si injectii si starea gatului sa ameliorat putin insa nu mam vindecat inca.. si acel "GANGLION" tot asa a ramas. sincer nu mai stiu ce sa fac. precizez ca am 19 ani am fumat insa nu exagerat cam 1 pachet la 2-3 zile cateodata si mai putin.
4 comentarii
incepe cu un consult ORL..si o ecografie cervicala
Pe langa medicul de familie am fost si la 2 ORListi. unul mia prescris aerius si vibrocil. celalalt mia zis sa iau aerius si zinat parca. Inainte am mai luat si augmentin si penicilina cu gentamicina parca..dupa ce nu mia trecut nici de la astea am mai fost odata la medicul de familie..pe biletu de la doctor scria ca am amigdalita cu adenopatie..am. luat 3 injectii ceva cu C ii zicea la injectie nu mai stiu exact deci nu vreau sa scriu prostii. Gatul nu ma doare asa tare sunt putin ragusit si inghit greu. de partea cu inghitul greu si etc mam obisnuit dar sunt obsedat da "ganglionul" ala de sub mar. nu poate sa fie si altceva ?? care este parerea dumneavoastra sunt cam speriat fiindca nu mia trecut boala de atata vreme
cred ca este cazul sa faci un tranzit baritat esofagian.. sa vezi de la ce nivel este prioblema la inghitit
poti face si o endoscopie gastrica
deasemenea cauta un cabinet ORL.. cu Endocopie.. se vede mult mai bine decat cu ochiul liber
poti face si o endoscopie gastrica
deasemenea cauta un cabinet ORL.. cu Endocopie.. se vede mult mai bine decat cu ochiul liber
aveti vreo idee cam ce problema poate fi ?? sunt foarte inspaimantat ca poate si ceva grav de abia reusesc sa adorm noaptea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Are copilul meu amigdalita?
- 4Cam de 1 an am amigdalita criptica cazenoasa care ma deranjeaza doar prin mirosul care il are
- 6Amigdalita+febra!!
- 5puroi in gat, durere la inghitire
- 4Ganglioni, nod in gat, amigdala inflamata
- 8Seara dupa un timp ma trezesc de parca nu am aer, ma sufoc in somn.. asta in doua trei reprize
- 1amigdalita repetata copil 4 ani si jumatate
- 4Durere senzatie disconfort in zona ureche interna si gat
- 5ganglioni gat inflamati (o iau razna)
- 2Amigdala Hipertrofica Unilateral
- 0Probleme de sanatate
- 5Ganglioni gat
- 5umflatura dupa ureche
- 3Umflatura pe gât, spre ceafa
- 0Ganglion sau altceva?
- 0Ganglioni mariti la baza capului
- 1Ganglion inflamat
- 1Herpes, ganglioni
- 4Ganglioni inflamați în zona gatului
- 3Sunt speriata - Cancer gat??
Mai multe informații despre: ganglioni inflamati la gat amigdalita