ciuperca in zona inghinala?
semne si simptome:
- parul pubian din zona inghinala este parca "incarcat" cu niste bobite foarte mici si dese care dau firului de par o culoare galben-albicioasa-rosiatica (daca exista asa ceva:)); nu va imaginati niste bobite mari, firul de par este cu foarte putin mai gros decat unul normal.
- miros specific chiar si la 5 minute dupa dush [nu neaparat foarte urat, dar nici frumos :P]
- pete pe piele in zona inghinala, dar nu foarte proeminente, de culoare maronie.
- nu-mi provoaca usturime
mentiuni:
- neregularitatile nu existau (sau nu le-am observat eu) inainte de inceperea vietii sexuale (acum 3 ani si ceva)
- am observat aparitia simptomelor descrise mai sus cam la 1 luna de la inceperea vietii sexuale, dupa ce m-am epilat in zona respectiva folosind o crema romaneasca [la vremea aceea am crezut ca e de la crema insa parul "cu bobite" continu sa reapara chiar si dupa epilare cu aparat de ras]
sunt curios ce e si cum scap de el/ea... :D
mersi
- parul pubian din zona inghinala este parca "incarcat" cu niste bobite foarte mici si dese care dau firului de par o culoare galben-albicioasa-rosiatica (daca exista asa ceva:)); nu va imaginati niste bobite mari, firul de par este cu foarte putin mai gros decat unul normal.
- miros specific chiar si la 5 minute dupa dush [nu neaparat foarte urat, dar nici frumos :P]
- pete pe piele in zona inghinala, dar nu foarte proeminente, de culoare maronie.
- nu-mi provoaca usturime
mentiuni:
- neregularitatile nu existau (sau nu le-am observat eu) inainte de inceperea vietii sexuale (acum 3 ani si ceva)
- am observat aparitia simptomelor descrise mai sus cam la 1 luna de la inceperea vietii sexuale, dupa ce m-am epilat in zona respectiva folosind o crema romaneasca [la vremea aceea am crezut ca e de la crema insa parul "cu bobite" continu sa reapara chiar si dupa epilare cu aparat de ras]
sunt curios ce e si cum scap de el/ea... :D
mersi
2 comentarii
am luat timp de 2 saptamani antibiotice(amoxacilina si ketonal forte) si am inceput sa am usturimi in zona inghinala...poate fi vorba de ciuperca?
auuuuuuuu lasa antibioticele ca ajungi ca mine in fiecare zi la dermato... lasa antibioticele spala-te cu bicarbonat si cu apa calduta si ia cat de repede poti Nistatina 10 pastile sau Ketoconazol 10 pastile repedeee !!!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri si usturimi in timpul actului sexual
- 4tratament candida-rog doar raspuns medic!
- 5scurgere vaginala cam de 2 ani
- 13De o sapatamana: dureri lombare, mictiuni dureroase, dureri abdominale, inghinale si articulare
- 7Candida reaparuta
- 4Candida flucovim 10 zile
- 0piodermita in zona inghinala
- 3prietena mea are candida si urmeaza un tratament cu ovule, cand putem face sex?
- 23Dureri inghinale si in fesa dreapta
- 4Intarziere mestruatie
- 7Eterna candida - a treia incercare
- 12Tratamentul pt candidoza cat timp dureaza?
- 0Infectie urinara sau Candida?
- 3tratament candida
- 8Ajutati-ma, va rog, sa scap de candida!
- 10Candidoza barbati tratament
- 0candidoza..
- 2Zona genitala sensibila
- 2Iritatii sau răni la nivelul penisului
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Zona inghinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: