Durere inghinala
Buna seara, de ceva vreme ma confrunt cu o durere inghinala in partea dreapta si o usoara amorteala pe picior chiar si cand stau in pat. Initial am fost la un control crezand ca am apendicita, nu a fost apendicita asa ca am facut un consult sa vad daca este hernie... si nici un rezultat. Uneori se lasa durerea pe un testicul si am facut un ecograf nu numai local, ci unul general, iar doctorul mi-a zis ca e totul in regula si ca e posibil sa fi facut o intindere in trecut asa ca am un luat o perioada un tratament antiinflamator. Initial am zis ca da rezultate dar la scurt timp problema a reaparut desi nu disparuse in totalitate... s-a mai confruntat cineva cu asa ceva ? Ce ma puteti sfatui. deja ma confrunt cu aceasta problema de aproximativ un an de zile... va multumesc !
2 comentarii
Sunt necesare mai multe date despre dumneavoastra : varsta, sex, ocupatie, ce grad de efort aveti, ce antecedente patologice ati avut, cu ce va ocupati? Daca durerea a aparut brusc sau treptat, cand se manifesta, ce o agraveaza, ce o calmeaza.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Este posibil sa fie un spasm pe cec, sau pe colonul ascendent...Poate fi și o întindere pe mușchiul psoas///
Este posibil ca toate acestea să apară pe un fond de excese alimentare, cu ceva mai multe balonări în ultima vreme, fie cu constipație, fie cu 2 sau chiar 3 scaune pe zi, fără să fie vorba de diaree...?
Durerea aceasta sau amorțeala coboară pe picior până aproape de genunchi pe fața anterioară sau antero-internă a coapsei sau pe partea antero-externă, fără a depăși genunchiul, nu-i așa?
Când doare mai tare? În ce parte a zilei? dimineața, noaptea, seara? Cât „ține” durerea? Faci ceva să treacă?
Din ce oraș sunteți?
Este posibil ca toate acestea să apară pe un fond de excese alimentare, cu ceva mai multe balonări în ultima vreme, fie cu constipație, fie cu 2 sau chiar 3 scaune pe zi, fără să fie vorba de diaree...?
Durerea aceasta sau amorțeala coboară pe picior până aproape de genunchi pe fața anterioară sau antero-internă a coapsei sau pe partea antero-externă, fără a depăși genunchiul, nu-i așa?
Când doare mai tare? În ce parte a zilei? dimineața, noaptea, seara? Cât „ține” durerea? Faci ceva să treacă?
Din ce oraș sunteți?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9apendicita
- 2ciuperca in zona inghinala?
- 28ganglion inghinal
- 3infectie dupa ras
- 10codiloame gigante operate cu electrocauterizator
- 10cervugid, Candida albicans
- 5menopauza, infectie genitala, dureri inghinale si dureri articulare
- 7durere inghinala si in spate
- 2durere inghinala
- 4in zona inghinala am avut 2 galme si nu am putut merge
- 1Pete maronii
- 1Pete maronii in zona inghinala
- 3durere in stinghia piciorului stang
- 1Dureri "incheietura picior -sus"
- 16durere inghinala in zona dreapta - apendicita?
- 0Durere zona inghinală și picior stang
- 3Durere foarte mare la încheietura piciorului drept in fiecare zi, abia mai merg
- 4Durere in zona inghinala ce se lasa asupra piciorului
Mai multe informații despre: Zona inghinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: