posibil raceala la rinichi? raspuns urgent:(((
Buna ziua,
In data de 6 sau 7 oct am inceput sa ma confrut cu o durere in partea dreapta (o palma mai jos sub coaste) + amorteli, furnicaturi pe piciorul drept+primele 2 zile cu dureri spate. Am fost la gineco pe 13 oct crezand ca e anexita, insa doctora a zis ca nu este anexita, ci posibil apendicita ascunsa sau raceala la rinichi. inre 14-15 oct doar m-a durut local in dreapta, fara amorteli pe picior, dupa care de pe 16 si pana azi imi da iar zvacneli in dreapta + durere (ca un junghi) inghinala + durere spate drepta. Ieri dimineata cand m-am trezit, m-am trezit cu o durere imensa in partea dreapta, dupa ce am urinat (specific ca nu ma ustura la urinare, am facut testul de urina acum cateva luni si a iesit steril), m-a mai tinut durerea vreo 1 h dupa care m-a lasat, iar spre seara iar m-a durut in dreapta+spate si ma deranjeaza cat de cat si in momentul de fata cand stau relaxata in pat. Saptamana viitoare ma duc din nou la doctor.
Va rog sa-mi spuneti ce poate fi, raceala la rinichi sau altceva? Astept un raspuns. Multumesc!
In data de 6 sau 7 oct am inceput sa ma confrut cu o durere in partea dreapta (o palma mai jos sub coaste) + amorteli, furnicaturi pe piciorul drept+primele 2 zile cu dureri spate. Am fost la gineco pe 13 oct crezand ca e anexita, insa doctora a zis ca nu este anexita, ci posibil apendicita ascunsa sau raceala la rinichi. inre 14-15 oct doar m-a durut local in dreapta, fara amorteli pe picior, dupa care de pe 16 si pana azi imi da iar zvacneli in dreapta + durere (ca un junghi) inghinala + durere spate drepta. Ieri dimineata cand m-am trezit, m-am trezit cu o durere imensa in partea dreapta, dupa ce am urinat (specific ca nu ma ustura la urinare, am facut testul de urina acum cateva luni si a iesit steril), m-a mai tinut durerea vreo 1 h dupa care m-a lasat, iar spre seara iar m-a durut in dreapta+spate si ma deranjeaza cat de cat si in momentul de fata cand stau relaxata in pat. Saptamana viitoare ma duc din nou la doctor.
Va rog sa-mi spuneti ce poate fi, raceala la rinichi sau altceva? Astept un raspuns. Multumesc!
5 comentarii
eu am probleme cu rinichii, si din experienta mea, nu mi s-a intamplat asa ceva niciodata. Ce inseamna raceala la rinichi?
e posibil sa fie piatra la rinichi sau ceva de la coloana.
e posibil sa fie piatra la rinichi sau ceva de la coloana.
Da piatra la rinichi am vrut sa zic...cert este ca nu beau cei doi litri de apa pe zi, si chiar mi-a iesit la ultimele analize ca tb sa beau 2l de apa...:( si nu-i beau...ma gandesc ca de la asta este...
si eu o problema, mi-au aparut pungi sub ochi, cred ca nu bem apa suficient, poate nu chiar 2 litri, dar mai multa, daca este vorba de o piatra la rinichi iti dai seama daca lovesti cu latul mainii in spate unde zici ca te doare, si vei avea o mare durere, daca nu te doare poate fi de la coloana sau de la bila, eu am avut piatra la rinichi si asa a procedat medicul, acum problema mea sunt pungile de sub ochi, daca a avut cineva va rog sa-mi spuneti cum ati scapat de ele, va multumesc
buna ioana! am citit despre ce ai scris, si vreau sa iti zic ca am si eu acelasi sintome, dar nustiu desrpre ce este vorba, am citit ca o sa te duci la doctor ! ce ai aflat? despre ce este vorba, astept raspuns de la tine
Bună ziua! Aveți un diagnostic? Prezint și eu aceleași simptome...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12pata rosiatica la zona inghinala
- 2durere de spate sau probleme cu rinichii?
- 8pietre si nisip la rinichi
- 7probleme cu rinichii
- 5Hipertrofie coloana Bertin
- 15stafilococ auriu si probleme de rinichi?
- 5menopauza, infectie genitala, dureri inghinale si dureri articulare
- 3Rinichii sau coloana?
- 1bube mari pe fese si inghinal, va rog ajutor
- 10dureri puternice in dreapta buricului
- 4Creatina distruge ficatul si rinichii?
- 6nisip la rinichi la 15 ani, recomandare
- 2dureri in zona rinichilor nocturna
- 4in zona inghinala am avut 2 galme si nu am putut merge
- 1Nodul sub piele zona inghinala si durere axila
- 3galme cu puroi in zona inghinala
- 1Pete maronii
- 3Ecografie abdominala nodul si chist rinichi
- 0Bubite in zona genitala
Mai multe informații despre: Rinichii Zona inghinala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Donovanoza (granulomul inghinal)
- Glomerulonefrita
- Insuficienta renala acuta - IRA
- Insuficiența renală cronică - IRC
- Litiaza renala
- Hernia inghinala
- Nefropatia diabetica
- Infectia urinara la copii
- Proteinuria
- Anurie (lipsa urinarii)
- Miros anormal al urinei
- Durerea inghinală
- Mancarea fast food si disfunctiile renale - exista o legatura?
- Rinichii
- Zona inghinala