Miros urat ureche si ganglioni imflamati

22-11-2017
Geanina1
Nu este medic/terapeut
Geanina1
Buna ziua! Am o problema la urechea dreapta de aprox. 1 an de zile. Aud niste batai in ea, ca pulsul. Am facut toate analizele care ar putea indica ceva despre aceste sunete (RMN, Radiografie coloana cervicala, consult stomatologic, fund de ochi, EKG etc).

Am observat ca imi curge urechea cu o secretie urat mirositoare si rareori ma si mananca. De asemenea am si ganglionii din partea dreapta umflați, pe unul il simt cand inghit cum se misca. Se poate sa fie otita care sa nu se poata depista decat prin analiza de laborator? Pt ca niciun medic nu mi-a spus ca as avea vreo infectie la urechea respectiva. Desi ganglionii cam asta ar indica, la fel si mirosul urat.
6 comentarii
0
22-11-2017, ora 12:06
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
care a fost diagnosticul de la ORL si ce investiagtii ai facut la ORL ?
0
22-11-2017, ora 12:43
Geanina1
Nu este medic/terapeut
Geanina1
Pai am fost la mai multi ORListi si niciunul nu a indicat vreo infectie. Au zis ca se poate sa fie de la deviatia de sept. Am operat-o, dar nimic. Mi-am scos si amigdalele, dar la fel, niciun rezultat. Am facut audiograma si impedanta si nu au aratat nicio problema.
Mentionez ca simt in spatele urechiii si pe langa ea o jena foarte mare, nu e durere, dar ca si cum ar fi inflamat acel loc. Si mirosul urat de la ce ar putea decat de la o infectie sau o problema in canalul auditiv extern? La fel si ganglionii.. timpanul este in regula, nu e afectat.
Analiza de laborator cu secretia nu am facut, dar in trecut am avut o ciuperca la urechea respectiva, iar la ORL nu mi-au facut aspiratii pt a curata locul. Doar mi-au dat cu un praf si atat. Se poate sa nu fii fost tratata corespunzator si sa fii recidivat?
0
22-11-2017, ora 15:23
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Varsta, inaltimea KG ?
bataile inimii in ureche.. vorbesc despre posibile probleme de tensiune si circulatie... posibil din cauza problemelor de digestie
secretiile din urehe.. vorbescdespre un intestin intoxicat.
asa ca ambele probeme pot sa aiba legatura cu niste greseli in alimentatie
0
22-11-2017, ora 15:59
Geanina1
Nu este medic/terapeut
Geanina1
21 ani 1.68 si 61 kg.
Si ganglionii? Foarte imflamati, mobili si ii simt cand inghit. Doar pe partea dreapta.. si deranjul din zona urechii... si ureche infundata..
0
22-11-2017, ora 16:39
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
ganglionii pot fi mariti de la infectia din ureche
daca acolo este o otita externa, otomicoza
sau de la un reflux gastro-esofagian.. care prin acidul gastricirita si inflameaza faringele
trebuie sa te întorci la ORL si sa clarifici ce ai in ureche
si cat de iritat si inflamat e gatul
Când auzi acele batai in ureche.. trebuei sa verifici tensiunea arteriala si sa te gandesti ce ai mancat gras inainte sau daca ai baut apa cat trebuie
0
22-11-2017, ora 17:09
Geanina1
Nu este medic/terapeut
Geanina1
Nu am probleme cu tensiunea. Sunetul este permanent si are legatura cu ganglionii. Cand se misca ei incepe si sunetul. In ureche uneori secretia aceea se usuca si se fac cojite. Se poate sa fie ceva care nu se vede la microscop, ci doar la analizele de laborator? Stiu pe cineva care a consultat multi medici pana a descoperit ca avea ceva lipit de timpan.. Avea aceleasi simptome ca si mine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noduli la gât (noduli limfatici laterocervicali, noduli tiroidieni)
  •